perjantaina, heinäkuuta 21, 2006

Ruusuneuleen pintaa


Ruusuneuleen pintaa
Originally uploaded by villapallonoma.
Tässä vielä lähikuvaa Ruusuneuleen pinnasta. Tykkään niin puuvillan pehmeydestä ja olen muutenkin tyytyväinen siihen miten kuviot lopulta muotoutuivat (siis samalla kun neuloin, alun perin minulla ei ollut mitään käsitystä siitä millainen puserosta tulisi...) Aluksi oli tarkoitus tehdä ruusuja koko neule täyteen, mutta totesin että se olisi ollut ihan liikaa - ja lisäksi liian vaivalloista;-)

3 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Todella kaunis! Muistatko, mitä kokoja siinä ohjeessa oli? Mullakin olis käyttöä hyvälle perusraglanin ohjeelle - ja vähän joka kokoa :).

Hyvä idea muuten nuo Samos-sukat. Oon suunnitellut, että mun pitäis tehdä meille sellaisia "kyläsukkia", Samos kävis niihin varmaan aika hyvin, kun olis pehmeät eikä tarvii olla niin kestäviäkään.

http://helminalle.vuodatus.net/

AnneM kirjoitti...

suloinen neule. Minusta tuo yksi kukkarivi on ihan riittävä, tulee varmaan paremmin esillekin kun koko pusero ei ole kukkia täynnä ;)

Pia Tuononen kirjoitti...

Helminalle: Kokoja tuohon perusraglaniin löytyy aika paljon, eli 65, 80, 90, 95 ja 105 cm, jotka vastaa 0,5 v, 1v, 2v, 3v ja 4v-kokoja. Tosi hyvä malli ainakin mun mielestä. Lisäksi samassa lehdessä on perusneuleen malli suorilla hihoilla samoihin kokoihin. Uskoisin itse käyttäväni noita malleja tulevaisuudessa aika paljonkin, ovat aika helposti muunneltavissa!