keskiviikkona, heinäkuuta 19, 2006

Ruusuneule


Ruusuneule
Originally uploaded by villapallonoma.
Tämä neule on tällä hetkellä puikoilla. Itse asiassa tämä on AINOA neule joka on tällä hetkellä puikoilla - mikä itse asiassa on hyvin harvinaista. Siis että keskeneräisiä neuleita ei ole sen enempää. Tosin jossakin kaapin kätköissä on eräs villatakin tekele, jonka sujuvasti olen itsekin aina unohtanut. Mutta ei siitä sen enempää. Ehkä joskus kaivan sen esille, ehkä en...

Joka tapauksessa tämä pieni kaarrokeneule on tulossa tyttärelleni, toivottavasti siitä ei tule liian suurta. Mutta ainahan niin päin käy, onhan se sitten joskus sopiva. Päinvastoin on pahempi!

Lankana tuossa on Cotton Gardenin Viola, jota on aikoinaan tullut hamstrattua Anttilasta, ja oikeastaan taas tekisi mieli hamstrata sitä lisää. Se on ihana lanka, pehmeä ja helposti neulottava. Eikä myöskään ole liian kova puuvillalangaksi, jotkut puuvillalangat nimittäin ihan rikkovat kädet kulkiessaan sormien yli. Mutta ei tuo Viola. Harmi vain ettei se kestä konepesua, mutta tuosta neuleesta tulee sitten sellainen hienostelupusero, ei mikään arkipaita:-)

Neule on jo aika pitkällä, joten piakkoin voin esitellä valmiin neuleen - ja alkaa pohtia mitä seuraavaksi puikoille!!

1 kommentti:

Helmis kirjoitti...

Kerta kaikkiaan söpöinen ruusuneule!