keskiviikkona, heinäkuuta 26, 2006

Tadaa!!Vetoketjun ompeleminen onnistui sittenkin! Kynnys ompelemisen aloittamiseen vaan tuntui liian suurelta ja koko homma venyi ja venyi... Mutta nyt vetoketju on kiinni ja neuleesta tuli kaiken lisäksi hyvä!! Pääsen jopa käyttämään neuletta ja ehkä uskallan toistekin tehdä vetoketjullisen neuleen:-)

Alla lisäkuvia neuleesta. Malli on siis Kevät Novitasta ohje numero 43, vaikkakin hieman muunneltuna. En tehnyt niin pitkää helmaresoria enkä keskiresoreitakaan, jotta siitä tuli itselle mieluinen. Samosta oli ihana neuloa (valmistuu nopeasti) ja se tuntuu myös ihanan pehmeältä iholla:-)

Ohjeessa oli hyvä idea se että nurjaa puolta varten neulottiin kaitaleet jotka ommeltiin vetoketjun kiinnittämisen jälkeen. Ne huolitteli kivasti nurjan puolen, joka ainakin tässä mallissa näkyykin jos pitää vetoketjua auki kauluksesta. Hyvä idea, jonka aion pitää mielessä jos vastaisuudessa sitä ei ole neuleohjeessa mainittu. En tiedä jos tuo on ihan normaali käytäntö, mutta mulle se oli ihan uusi jippo:-)


4 kommenttia:

KatjaL kirjoitti...

Ihana neuletakki!

KatjaL (3105.vuodatus.net)

mippe kirjoitti...

Upea takki, huomattavasti siistimmän näköinen ja KIVEMMAN kuin lehdessä! Lehdessä olleesta en jotenkin tykännyt, liian sporttisen oloinen mutta tuo näyttää kivalta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Löysin täältä arkistoistasi vallan ihanan neuletakin!!! Minäkin olen välttänyt vetoketjumalleja, kun olen epäillyt sen ompelemisen onnistumista. Täytyy jossain vaiheessa kai vain uskaltaa yrittää... :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Ayieee! Tiesinhän minä, että sinä onnistuisit! Sillä lailla! Keep up the good work!