lauantaina, heinäkuuta 22, 2006

Lohenpunainen takki


Lohenpunainen takki
Originally uploaded by villapallonoma.
Puikoille pääsi nyt tämä neuletakki Moda 6/2005:stä. Vaihdoin langan Wooliksi kun huomasin että tiheys täsmää. Kumma juttu vaan että vaikka tiheys täsmää, silti neuleestä näytti tulevan pienempi kuin piti (eli käytännössä tiheys ei sitten kai täsmääkään vaikka mallitilkku niin sanoikin). Purin siis tekeleen ja laitoin enemmän silmukoita. Nyt näyttää olevan oikean levyinen, mutta seuraava ongelma iski: lanka tuntuu hupenevan nopeammin kuin mitä olin kuvitellut. Tänään pitää metsästää lisää tuon väristä Woolia (näytti jo olevan joka paikassa alessa eli se on poistovärejä). Jos sitä ei enää saa, pitää mallia muuttaa kokonaan niin että voin tehdä kirjoneuletta jatkaen siis niin että lohenpunaisen lisäksi tulee valkoinen tai joku muu pastelliväri. Saa nähdä miten käy!

Työn alla on myös neuletakki Kevät 2006 Novitasta (malli 43) Samos Lollipopista, se ei kuitenkaan enää ole puikoilla vaan odottaa vetoketjun ompelemista paikoilleen. En ole koskaan aiemmin ommellut neuleeseen vetoketjua ja ajatuskin sen tekemisestä hirvittää! En ole vielä edes osannut päättää teenkö sen ompelukoneella vai käsin... Neule on muuten valmis ja oikeasti haluaisin sen jo käyttöönkin nyt kun ilmat vähän viilenivät, joten todennäköisesti uskaltaudun lähipäivinä koskemaan siihen vetoketjuun;-) Pelkään niin että pilaan koko neuleen vähäisillä ompelutaidoillani!

6 kommenttia:

derea kirjoitti...

Kiva huomata että sä aloitit bloggaamisen uudestaan :) Ruusupaita on tosi hieno!

Tiina kirjoitti...

Heips!
Olet voittanut arvonnan Puikkoterapiaa -blogissa, ota yhteyttä Satuun!

Lea kirjoitti...

Minä omplein ensimmäisen (ja tähän mennessä ainoan) vetoketju käsin. Vie enemmän aikaa, mutta korjaamisvaraa on enemmän, ja vaikka olin kiinnittänyt vetoketju ensin nuppineuloilla ja sitten harsinut jouduin hiukan säätämään vielä ommellessanikin. Olin tainut venyttää neuletta liikaa harsiessani.

Satu U kirjoitti...

hei! olet voittanut blogini arvonnassa !! Ilmoitatko mulle osoitteesi niin voin lähettää paketin: satu.u@suomi24.fi

Ilona kirjoitti...

Ajattelin ilmoittaa sinulle että sinua kysellään blogissa http://puikkotera.vuodatus.net/

Onnittelut arpajaisvoitosta! :)

Satu U kirjoitti...

Hei!Monen yrityksen jälkeen pääsin laittamaan sinulle tänne viestin... laitatko minulle osoitteesi sähköpostilla osoitteeseen satu.u@suomi24.fi

olet voittanut blogini http://puikkotera.vuodatus.net

arvonnassa!!!
Lähetän sinulle pienen paketin ensi viikon aikana, kunhan saan osoitteesi!!!