keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2007

Sadepäivän huveja

Eilen illalla pääsin aloittamaan jo palmikkotakin etukappaletta, kun olin oikein ahkeroinut lähes koko päivän sen takakappaleen aivottoman osuuden kanssa (silloin on kiva selailla Flickriä, jos ei huvita katsoa leffaa tai lukea kirjaa). Kokeilin kauan erilaisia palmikoita ja päädyin tuollaiseen aika yksinkertaiseen malliin, mikä kyllä näyttää hyvältä tuplahelmineuleen kanssa. Ehkä ne oikein vaikeat ja näyttävät palmikot pääsee johonkin muuhun neuleeseen kuin tähän. Tässä on kuitenkin sen verran kirjava lanka (vaikkakin hillityllä tavalla) että ihan pikkukoukerot ei ehkä erottuisi. Siksi siis tämä:

Neule on mukavan joutuisaa neuloa ja kivan tuntuista lankaa. Tätä täytyy kyllä saada lisää;-)

Eilen myös innostuin siivoilemaan neulelehtiäni (sadepäivän tylsyyttä katkaisemaan) kun tuntui että neulelehdet on taas ihan sikin sokin enkä tiennyt mikä arkistoinnissani oli oikein vikana. No joo, varmaankin se että neulelehtiä on liikaa... Tai siis liikaa säilytystiloihin nähden, ei muuten, ei niitä muuten voi ikinä olla liikaa. Vanhatkin kun on niin ihania aarreaittoja;-)

No, lehdet on nyt taas järjestyksessä, mutta huomasin, että minulla on 2 kpl noita SK-lehtiä, eli jos joku haluaa ostaa sen suunnilleen postimaksujen hinnalla, niin sen saa omakseen. Pari euroa voisi olla kohtuusumma tai voin myös vaihtaa sen johonkin neulelehteen/lankakerään, jos jollakulla on jotain ylimääräisiä:-) Lehti on siis tämän vuoden toukokuun numero 5/2007:
5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan mallin valitsit! Sopii hyvin tuohon lankaan :-)

Katja kirjoitti...

Minä voisin vaihtaa tuon lehden ylijäämälankoihin :). Meilaa minulle osoitteeseen katjak at saunalahti piste fi niin jatketaan neuvotteluja.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköistä lankaa, mitä lankaa tuo on?

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää neuleesi malli ja käsialasi on niin hurjan tasaista ja näyttävää.

Pia Tuononen kirjoitti...

Arja: lanka on Pirtin kehräämön lankaa, mutta niiden nettisivuilla ei näyttänyt sitä olevan. Varmaankin siksi että se oli alelankoja (tosi halpaa, olikohan jotain 20 euroa kilo)...