perjantaina, heinäkuuta 27, 2007

Yksi neule kerrallaan

Näköjään se vain on niin, että kun keskittyy vain yhteen neuleeseen kerrallaan, neule tuntuu edistyvän nopeasti. Ihan ymmärrettävä tosiasia, mutta aina sitä vain kuvittelee jotain muuta;-)
Ja nyt olen keskittynyt vain ja ainoastaan tähän ja nyt ollaan menossa jo tässä vaiheessa:

Ja kuten usein ruskeita neuleita kuvatessa, vääränlainen valotus haalistaa tuon langan aika mitättömän väriseksi, mutta tuossa nyt näkyy takin mallia vähän. Tuossa alla on sitten langan todellinen väri, mikä on aivan ihana!! Ulkona neuloessa voi joka hetki nauttia kauniin langan syksyisistä sävyistä, lanka on tosi ihanaa, juuri mun makuun ja juuri tuollaiseen neuletakkiin.


Takin malli on omasta päästä, tosin kauluksen halusin vähän tämäntyyppisen, eli idea siihen on saatu vanhasta Modasta:


Eilen ostosreissulla mukaan lähti myös tämä Sandra. Oikeastaan en enää tänä kesänä kesäneuleita taida neuloa, joten siitä ei ole nyt aikomus mitään tehdä, mutta mallit oli niin kivoja että ostin ihan neuleohjearkistoani täydentämään...


Ja muistakaahan vielä osallistua 1-vuotisblogini kilpailuun, ihan tarkkaa oikeaa lankamäärää ei ole kukaan vielä arvannut, joten nappivastaus vielä puuttuu!! Lähelle tosin on moni arvannut;-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Mikä yhteensattuma! Minullakin on tuosta samasta langasta puikoilla juuri tuollainen "mennään hiekkalaatikolle" -neuletakki. Ei kyllä valmistu noin nopeasti, kun yritän pysyä MS3:ssa aikataulussa ja kotona on 2v ja 3kk lapset hoidettavana... Minäkin tykkään väristä todella paljon. Lanka tosin on hieman karkeaa ja paikoitellen pöllyää. Tuohan oli sitä jämävillalankaa?

MinnaR

Anonyymi kirjoitti...

Todella kauniilta näyttää villatakkisi! Ja lanka on ihanan väristä!

Pia Tuononen kirjoitti...

Minna: lanka on kyllä karkean tuntuista mutta ei haittaa mun tulee kuitenkin jonkun toisen puseron päällä pidettäväksi. Pölyämistä en ole huomannut ollenkaan, mutta olenkin neulonut parvekkeella joten sitä ei ehkä huomaa;-) Jämävillalankaa se tosiaan on, muistaakseni jotain 20 euroa kilo (olisi pitänyt ostaa enemmänkin ja eri värejäkin):-)

Anonyymi kirjoitti...

jämälagat ovat 20e kilo, kävin Pirtillä juuri perjantaina ja uudelleen - siis kolmannen kerran- pitäisi tällä viikolla. Ruskeaa (tuota samaa kirjavaa) ostin minäkin ja vielä jäi jonkinverran hyllyyn. Muistakaa myös upean ihana Haukku koirankarvalanka. Esittelen langat blogissani kunhan palaan lomilta. =)