tiistaina, joulukuuta 11, 2007

Sekalaista jouluhässäkkää

Joululahjasukat on jo kirjoneulevaiheessaan, joten voin jo jotain näyttääkin:


Tuo itsekehitelty kukkamalli osoittautui niin kivaksi että jatkan edelleen sillä! Siinä ei ole kuin yhdellä kerroksella vähän pidempi langanjuoksu eli on pakko sitoa, mutta muuten kun lankanjuoksut on vain 1-3 silmukkaa, neulominen on miellyttävää! Ja lankana edelleen itsevärjätyt 7 veikat, nyt krappi, verihelttaseitikki, koivunlehdet ja ahdekaunokki.

Jouluaskartelujakin olen tehnyt vähän lisää, joulukortit on valmiit ja postiin lähdössä. Tässä kaikki mallit, eli tein kyllä jotain mallia useamman samanlaisen. Piti nyt vain kuvata kaikki mallit jotta muistaa sitten muinakin vuosina mitä tänä jouluna on tehty!

Uutta askartelumuotoa on ollut seimen rakentaminen, siis sellainen nukkekotikokoinen. Siinä on jo aika paljon valmiinakin, mutta näytän sen vasta kun olen saanut kaikki hahmot paikalleen. Eläinhahmoja tulee yksitellen vähän mistä sattuu;-) ja ihmishahmot on vielä hakusessa! Ihmettelen vain miksei mistään kaupasta löydy paimeniksi sopivia n. 7 cm korkuisia ihmishahmoja joista voisi muokata sopivat henkilöt ... Kaikki sellaiset tuntuu kaupoissa olevan vain tonttuja, nalleja ja pukkeja...!

Lopuksi vielä muutama kuva siitä, miltä sydänpipo näyttää lapsen päässä, napero kun päätti olla kuvauksellinen tänä aamuna;-)

Takaa:
Sivusta ja edestä:


Ei kommentteja: