torstaina, joulukuuta 13, 2007

Vielä yksi pari uunista ulos...

Neulotut joululahjat ovat nyt valmiit (tosin ei niitä nyt montaa ole tullutkaan) ja voin keskittyä muihin neulomuksiin. Tässä siis toinen pari kukkasukkia:


Kukkasukat
Malli: oma
Lanka: itsevärjätty 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm
Muuta: kiireessä neuloen pinnasta ei tullut ihan tasaista, mutta onneksi höyryttämällä saa melkein ihmeitä aikaan, tuli siis ihan kivat sukat - ja lämpimän tuntuiset, kun ovat 2-kertaista koko jalkaterän osan.


Tänä vuonna ei varmaankaan enää valmistu uusia neuleita, sillä nyt puikoilla olevat on niin suuritöisiä, etteivät mitenkään ehdi valmiiksi joulun aikaan, on siis vuorossa vuoden neuleiden laskeminen ja vähän katsausta menneeseen neulevuoteen ja jotain suunnitelmia myös jo ensi vuodellekin. Sitä siis jatkossa...

Nyt työn alla on edelleen hahmojen löytäminen seimeen ja parit paperinaruaskartelut (kokeilen varmaan vielä sitä palloakin...), sekä on ihan pakko kokeilla huopalumilyhtyä. Lumilyhtyä varten ostin jo kerän Huopastakin, aivan omien periaatteitteni vastaisesti, Huopasta en nimittäin ikinä aio enää neuloa! Mutta ehkä siitä lumilyhty syntyisi:-)

3 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Kauniit sukat! Kivat värit :)

Hannaliini kirjoitti...

Voi, miten ihanat sukat!

Nana kirjoitti...

Ei siinä mitään ihan kivoja kaikki, mutta eikö kaikki tee tälläisiä "tavallisia"? En kyllä itse osaisi näprätä minkään näkösiä...
Eikö vaihteeksi olisi kiva vaikka vaalean punaiset ihkuttimet, jossa olisi vielä vaikka pupunkorvat...?
Kai siinä jonkin näköistä haastetta olisi...