keskiviikkona, joulukuuta 19, 2007

Yllätys!!

Ihan pakko blogata vielä vaikka blogitauolla olenkin;-) Nimittäin tänään tuli postista niin ihana yllätys, että haluan kertoa siitä muillekin!!


Eli Syksyn sävyt-vaihtoparini lähetti minulle ihanan yllätyspaketin, jossa oli tosi kaunis itsetehty kortti ja ihanaa sukkalankaa!! Tiedän kyllä että valitin täällä siitä aiemmasta langasta, mutta en nyt tarkoittanut että se olisi ollut mitenkään lähettäjän vika! Mutta joka tapauksessa kiitos ihanasta jouluyllätyksestä, jos olisin tiennyt mitä paketissa oli, olisin laittanut sen kuusen alle aattoa odottamaan;-) Olisi ainakin ollut yksi mieluinen lahja minulle!! Ja lanka muuten alkoi heti puhua, tiedän mitä siitä teen :-)

Tänään on ollut harvinainen päivä: en ole neulonut yhtään (vielä) ja totesin nyt että olen saanut aika paljon aikaan tänään! Johtuneeko se sitten siitä etten ole neulonut vai jostain muusta... mutta olen siivonnut tänään koko kodin (mukaanlukien matot ulos ja lattian pesu ym.), käynyt jouluostoksilla, leiponut sekä joulupullia että -torttuja, hieman askarrellut, laittanut joululiinat, -koristeet ym, käynyt naperon kanssa katsomassa joulupukkia ja lampaita... Aika paljon yhdessä päivässä etenkin kun napero on pyörinyt jaloissa lähes koko ajan! Pitäisiköhän useammin pitää "älä neulo mitään tänään"-päivää ;-)


Mutta joo, nyt kyllä sormet jo syyhyää puikoille: vihdoinkin voin istahtaa alas ja antaa puikkojen kilistä:-)

Tässä vielä aamun valotunnelmaa keittiön ikkunastamme - oli aika jännä valo!13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moips, yritin tuohon edelliseen bloggaukseesi laittaa viestiä, että tein Amor-huivisi. Oli mukava neulottava. Jos kiinnostaa kurkistaa osoitteeni on http://tilkut.vuodatus.net, kun tuo blogger ei suosi "ulkopaikkakuntalaisia".

satumh kirjoitti...

wau mikä maisema! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ahkera olet ollut!
Saitpa kaunista lankaa ja korttikin on kaunis. Oikein hyvää joulua sinulle !!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana paketti!
Oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa sinulle <3

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Upea kuva!

Anonyymi kirjoitti...

Blogistani löytyy kuva valmistuneista Ruskasormikkaista. (www.maarunen.vuodatus.net) Kiitos vielä kerran ihanasta mallista! Vielä on tulossa samalla mallilla. Lisäksi aloitin tekemään Holvit-pitsineulehuivia.

Taija K kirjoitti...

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2008!

Pami kirjoitti...

Hyvää joulua!

Kaisa kirjoitti...

Oikein hyvää ja rauhallista joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Hypistelin tällä viikolla tuollaista kerää lankakaupassa, mutten sitten ostanut. Oli aika mehevää :)

Rauhallista joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

famu kirjoitti...

Joulun valoa,iloa ja lämpöä Sinulle.

Markka kirjoitti...

Oi oi!
Mikä maisema teidän ikkunasta avautuukaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ja Idea Rikasta Uutta Vuotta!!!!