maanantaina, syyskuuta 29, 2008

Syysloma ohitse

Perheemme perinteinen syysloma on taas takana ja ei voi kyllä ainakaan säitä moittia - tuntui että oli kesän paras viikko säiden suhteen! Aivan ihanasti aurinkoa ja lämpöä vaikka oli näinkin myöhäinen syksy:-) Ja kohteena jälleen Koli, kuten muinakin syksyinä:


Ruska hehkui syysauringossa:


Ja uutena elämyksenä oli käydä katsomassa kun aurinko nousi Pielisen takaa - upeaa! (kuvassa tosin näyttää enemmänkin auringonlaskulta). Ja mukana oli tietysti aamukahvit termareissa!

Aurinko värjäsi usvapilvet punaisiksi.


Ja hei, sain jotain valmistakin aikaan: matkaneuleena oli sukat itselle ohuesta langasta ja malliksi otin helpon, mutta silti kivan Monkeyn:
Monkey-sukat Malli: Knitty (ohje)
Lanka: Rellana Flotte Socke Jubiläumsgarn, alle 100 g
Puikot: 2,5 mm
Muuta: Tuli kivat sukat, tykkään!


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

oletko huomannut, että kaksplussan kuvassa oleva lapsen raitajakku löytyy koko komeudessaan osoitteesta www.knittingtoknowewe.com (toivottavasti tuo osoite meni oikein...). Löysin kuvan ja linkin vahingossa selaillessani kevään 2007 Interweave Knits -lehteä.

Terveisin,

Anu

Tupuna kirjoitti...

Kauniit sukat :)
Kiva, että oli onnistunut syysloma, tervetuloa takaisin :)

Anonyymi kirjoitti...

Syomen kansallismaisemaa ja vielä ruskan väreissä. <3 Kivat sukat!

Tiina kirjoitti...

Oikeassa taisin olla, että näin sut odottamassa parkkipaikan hissiä perheesi kanssa viime viikolla. Minä poistuin hissistä ja joku siinä kysäisi että joko se sukka valmistui reissun aikana, neule kun oli kädessä tuossakin kyydissä.

Kolilla on kyllä upeata tähän aikaan.

Pia Tuononen kirjoitti...

Tiina: no voi että, muistan kyllä sen neulojan Kolin hississä! Minä olin siellä toisesta ovesta tulossa sisään. Se, joka kommentoi sun neuleesta, oli ööö... miten nuo sukulaisnimitykset nyt menikään, no, mieheni siskon mies:-)