torstaina, syyskuuta 04, 2008

Uusi hattu

Kummasti se piristää kun saa pitkään keskeneräisen neuleen valmiiksi! Tai no, elokuussa tämän aloitin, mutta tuntui että se oli työn alla piiitkään...


Pitsineulebaskeri
Malli: Dropsilta
Lanka: Garnstudion Silke Alpaca, ihana petroolinsininen, vähän reilu 1 kerä
Puikot: 3,5 mm
Muuta: Lisäsin reunaan nurjalle puolelle kumilankaa, jotta baskeri pysyy paremmin päässä! Tämä oli eka kokeilu baskerimalleihin ja tästä tuli ihan kiva. En yhtään tiennyt sopiiko minulle tällainen mutta hyvin kävi:-) Nyt voisi vielä loppulangasta neuloa jonkun pienen kaulaan kiedottavan, jotain hentoa pitsiä johon lanka riittäisi...
7 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Kovasti kiva, voiski tehdä samanmoisen itekki.

Matleena kirjoitti...

Kaunis myssy, ja värikin on kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva myssy<3

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Asiasta toiseen... Teen Ruska-huivia ja olen jo siinä kohdassa, missä pitäisi siirtyä viimeiseen kaavioon, mutta haluaisin tehdä isomman huivin. Pystyykö tuota tekemään isompana? Kuinka monta kokonaista lehteä pitäisi olla silloin pitkän sivun puolikkaassa? Itse en saa mitään järkevää tulosta laskemalla.

Minna

Pia Tuononen kirjoitti...

Pystyt tekemään suuremman huivin siten että aloitat kolmannen kaavion minkä tahansa kokonaisen lehden jälkeen eli kun olet neulonut viimeisenä 2. kaavion kerroksen 55, se kerros on samalla kolmannen kaavion 1. kerros (selvyyden vuoksi vain merkitty molempiin kaavioihin että tietää mistä jatkaa) eli tunnistat sen siitä että molemmissa näkyy se kaksoiskavennuksen merkki. Kolmannessa kaaviossa ei ole merkitty kolmea reunasilmukkaa samalla tavalla kuin 1. ja 2. kaavioissa, se ehkä tekee asian epäselväksi?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!
Enpä tosiaan ollut huomannut laskea pois niitä reunasilmukoita! Sen takia en siis saanut laskettua suurentamista oikein. Ihmettelin kyllä.
Minna

Metta kirjoitti...

Ihana päähine, tosi kaunis! Pitäisköhän tehdä ittellekin...?