torstaina, syyskuuta 04, 2008

Värejä!

Jokohan puikot alkaisivat vähitellen pysyä käsissäni... on tässä neulomistaukoa pidettykin, vai mitä luulette?!

Uuden KaksPlussan myötä sain jonkinasteisen neulomisinpiraation kun näin niin ihanan neuleen, joka pitää ehdottomasti saada puikoille naperoa varten:

Neule on ainaoikeaa raitaa ja väriyhdistelmät on tosi ihanat! Aloin heti penkoa puuvillalankakeriäni ja kyllä sieltä näytti löytyvän jokseenkin samanlaisia värejä. Tosin vaaleansinistä ei ollut mitään sopivaa ja juuri tuossa kuvan neuleessa se näyttää tosi hyvältä ruskean vierellä. Tosin ruskea+vaaleanpunainenkin on ihan kiva raikas yhdistelmä sekin. Pitää kokeilla jos pärjäisi ilman lankaostoksia tuon neuleen kanssa. Jotenkin en millään haluaisi ostaa yhtään lisää lankaa kun keriä ja vyyhtejä on kaikki kaapit täynnä! Olisi kiva saada aikaan uusia neuleita ilman lankaostoksia.

Neulomiseni on ollut vielä aika vähäistä: keskeneräisten hidasta etenemistä mutta yksi valmiskin ihan käytännön tarpeeseen, eli ns. tiskirätti, joka meillä siis toimii tiskipöydän pyyhkimiseen. Kesän aikana noita on ollut jo monta käytössä ja on ollut kiva huomata ettei ole tarvinnut mitään Wettex-rullia ostella. Säännöllisesti vaan rätit pesukoneeseen ja niissä on taas raikas tuoksu!

Tiskirätti
Malli: perusneliö Domino knitting-menetelmällä
Lanka: jämälankoja: Mandarin Petitiä / keltainen ja kirjava
Puikot: 3,5 mm

1 kommentti:

Kristiina kirjoitti...

Oikein namuja värejä. Syksyyn sopii värikäs työ. Saattaa tulla naperon lempparineule.