keskiviikkona, marraskuuta 27, 2013

Suklaata välillä

Seuraavaksi otin kirjoneulepuuskassani käsittelyyn nämä lankakerät:


Mikähän niistä tuleekaan mieleen..? Olisiko jotain suklaista?


DaCapo-sukat
Malli: oma
Lanka: Novita Nalle, ruskea ja keltainen
Puikot: 3 mm
Koko: 8-vuotiaalle sopiva, silmukoita varressa 4x13, terässä 4x12.Tyttö komentoi sukkaa, että nyt tekee kyllä mieli DaCapoa, joten taisi mennä kuviot ja värit ihan oikein. Mietin kyllä vielä noita kuvioita, että niitä voisi vielä vähän hioa. Jos vaikka tekisi itsellekin omat dacapot:-)

Kuviota hioessa katselin netistä DaCapo-kuvia ja ihmettelin, kun niissä näkyi valkoinen juova. Tein sitten senkin ekalla kokeilulla kun ajattelin että tehdään nyt juuri niin kuin on, muttei se näyttänyt sittenkään hyvältä.

Siinä oli kuitenkin se hyvä puoli että havaitsin miten helppoa onkaan purkaa epämieluisa kohta seuraavalla tavalla. Eli kuvassa näkyy se valkoinen raita, joka ei sitten ollutkaan hyvä.Otin puikot irti työstä ja pujottelin ne siihen kohtaan josta halusin jatkaa eli kerrokselle joka on juuri ennen valkoista raitaa. Se oli vielä tosi helppoa kun siinä kohdassa oli nyt värinvaihtokohta eli varmasti tuli poimittua silmukat suoraan.Sen jälkeen oli helppo purkaa... ja tadaa! Siitä vain jatkamaan ilman valkoista raitaa!


Mitähän karkkipussista vielä löytyisi?? ;-)


6 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Ihanat nämäkin,vielähän on suffelit, geishat, ja Fatserin siniset tekemättä.
Siun pitää laittaa kuvat Fatserille, tiiä vaikka siellä innostuisivat näistä sukistasi:))

möhönasu kirjoitti...

Ihanat karkkisukat :) Tuolla tavalla on mukava purkaa...ei tarvitse kaikkia silmukoita erikseen noukkia siinä purkaessa.

Pia Tuononen kirjoitti...

Itse asiassa suffelit on jo puikoilla ;-)

Enya kirjoitti...

Kauniit sukat!

Neule-Kirppu kirjoitti...

Upea idea! Todella kauniit sukat. Blogeissa näyttää olevan karkkipuumi, on kettusukkia yms.

KristiinaS kirjoitti...

Oi mitä karkkeja täällä on valmistunut! Enlgannin lakut on niin herkullisia ja DaCapo on taattua retroa. Mä tein kesällä Fazerina sniikkerit, eli kyllä karkit on suosiossa neuleita nimetessä.