maanantaina, syyskuuta 19, 2016

Sukka-ajatuksia

Ninan Syyssukka-KAL:issa olen vähän jälkijunassa kun viikonloppuna en ehtinyt neuloa kuin ihan vähäsen. Aika kului taas mökillä niin nopsasti! Vaikka kuinka kuvittelee että kyllä sitä illalla ainakin ehtii neuloa niin kyllä se vaan aika kuluu niin ettei paljon puikot heilu ;-)Arki-iltoina ehtii onneksi muutaman kuvio saada valmiiksi, niin että perässä tullaan. Tässä seuraava lehtikuvio valmiina. Kuvio näytti vähän tylsältä mutta eihän se tässä neulottuna olekaan ollenkaan tylsä. Vaihdoin tuon punertavan kuvion alkaessa pienemmät puikot, kun alkoi tuntua että tulee muuten liian löysä varsi. Siihen saakka olin neulonut 4 mm puikoilla, nyt jatkan 3,5 mm;llä.

Viikonloppuna aika kului puolukkametsässä:


Ja pitihän sitä taas vähän värjäillä lankojakin. 


Tuossa kattilassa on kielonlehtiä. Niistä tuli vaaleanruskeaa väriä, mutta langoista ei nyt valitettavasti ole kuvaa. En muistanut kuvata vyyhtejä ja ne jäivät vielä mökille kuivumaan. Toisella kertaa sitten :-)

Syyssukkien lisäksi aion laitaa puikoille vielä muitakin sukkia. Jokasyksyinen Joulun Lapsi-pakettien aika on taas nyt ja niiden valmistelu kannattaa aloittaa ajoissa. Syksy hujahtaa aina niin nopeasti ettei huomaakaan! Tänä vuonna aion panostaa noihin ikäryhmiin, joihin kuulemma tulee huonommin paketteja, eli vanhempiin lapsiin ja erityisesti poikiin. Hekin ilahtuvat paketeista! Lisää tietoja ja pakkausohjeita löytyy täältä ja taustatietoa asiasta täältä Tulkaa ihmeessä mukaan, ja vaikkei tekisi koko pakettia, niitä sukkiakin voi neuloa keräyspisteisiin, josta niitä laitetaan paketteihin :-)


Ei kommentteja: