torstaina, syyskuuta 15, 2016

Taimitarhan syyssukat aloitettu

Taimitarhan Syyssukista taitaa tulla mun lempparisukat. Ainakin toistaiseksi näyttää kuviot oikein lupaavilta :-) Nuo lehtikuviot on vaan niin ihanat!


Muutama syksy sitten pohdin että olisi kiva suunnitella sukkiin joku syksyinen lehtimalli. Ihastelin silloin erityisesti tummalla asfaltilla lojuvia syksyisen värisiä (keltaisia) lehtiä ja harmitti kun en saanut neulomalla aikaan sellaista mitä silmäni ulkona näki. Mutta nyt sellainen malli ja kuvio sitten löytyikin! Lehdet on just sitä mitä silloin kaipasin :-)

Pohjaväriksi valitsin 7 veikan, jota mulla kaapissa on eniten ja sehän itse asiassa näyttää asfaltilta (tumma grafitti)! Kuvioväreinä aion käyttää itsevärjäämiäni 7 veikkoja. Olen niitä kauheasti säästellyt "johonkin" mutta ihan turhaan. Käytettäväksi ja neulottavaksihan ne on tehty. Nyt siis pääsevät käytöön. Nuo värit on peräisin sipulinkuorista.

Olen vähän jäljessä vielä kuvioista mutta perässä tullaan kovalla vauhdilla. Tänä aamuna piti heti vilkaista mikä on tämän päivän kuvio ja siellähän odottikin ihana sienikuvio. Vielä kun osaisin päättää mitä sieniä ne olisi: ruskeita, keltaisia, vai jopa punertavia? :-)

2 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Kauniit sukat tulossa! Minullakin on nämä puikoilla, kivat sukat neuloa. Alemmat sukat ovat myös kauniit. Onko niistä ohje tulossa?

Pia Tuononen kirjoitti...

Kyllä ajattelin että noista punaisista sukista voisi ohjeen kirjoittaa :-)