torstaina, syyskuuta 22, 2016

Huopainen otus kuulokkeille

Pinterestiä tulee selailtua aika usein ja uusia ideoita kertyy niin usein ettei mukana pysy. Välillä melkein ahdistaa kun olisi niin paljon kaikkea kivaa näprättävää muttei aika mitenkään riitä niiden toteutukseen. Pinterestin kansionikin paukkuvat äärimmillään ja itse asiassa niihin vain kerää kaikkea eikä niitä kansioita tule kovinkaan usein selattua uudelleen.

Eilen päätin että nyt toteutan ainakin yhden idean siitä valtavasta ideamassasta mikä on kertynyt. Edes yksi! :-)

Ja tadaa! Tässä se on valmiina:


Alkuperäisessä ideassa otus oli pupun tapainen, mutta koska mulla ei sattunut olemaan tarpeksi pinkkiä huopaa, niin muunsin otuksen muutenkin. Tai voihan se ollakin pupu, muttei niin hempeän värinen.

Mitään ohjetta en tuohon löytänyt, mutta kuvasta näkee aika hyvin miten se on tehty. Minä otin tehdessäni kuitenkin muutaman vaihekuvan, jos joku innostuu kokeilemaan. Tuo nimittäin on aika kätevä idea, kuulokkeethan on aina jossakin solmussa ja hukassa. Ja on kiva että kuulokkeiden pitäjä on hauskannäköinen :-)


En tiedä oliko alkuperäisessä täytettä sisällä (ei se kyllä kovin paksulta näyttänyt), joten en mitään laittanut. Mutta huomasin että kun kuulokkeita kieputtaa, on kätevä jos otus on vähän jämäkämpi. Siispä laitoin sisälle pienen palan pahvia. Ihan vain neliömäisen, ei sen tarvitse olla otuksen muotoinen.

Ompeluun käytin muliinilankaa, 2 säikeen paksuisena ja silmiksi laitoin pari pientä helmeä. Nekin olisi toki voinut kirjailla, mutta helmet tekee tuksen vähän hassumman näköiseksi :-)

Ja tämä kuulokeotus menee tyttärelle käyttöön. Hän kun enemmän käyttääkin kuulokkeita :-)

2 kommenttia:

Teresa/Craft Candidate - Kahden talon väkeä kirjoitti...

Hei, olen antanut sinulle palkinnon/tunnustuksen. :) Käyhän kurkkaamassa: http://craftcandidate.blogspot.fi/2016/09/blogger-recognition-award_22.html

Pia Tuononen kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :-)