maanantaina, syyskuuta 26, 2016

Syyssukat valmiit!

Parin viime viikon ajan olen neulonut näitä syyssukkia enkä tosiaan ole oikein muuta malttanut neuloakaan kun näitä on ollut niin ihanan mielenkiintoista neuloa:-) 

Joka aamu tuli uusi kuvio ja kun herään aina kuudelta, niin mukavasti oli aina uusi raitakuvio julkaistu. Silloin en heti ehtinyt neulomaan, mutta oli kiva tietää mikä oli aina kunkin päivän kuvio ja vähän valmiiksi jo suunnitella mielessään mitä värejä käyttäisi.


Jonkun verran jouduin muokkailemaan kuviota. Varsista piti jättää vähän kuvioita pois, samoin teräosasta. Mutta vain pieniä ja yksinkertaisia kuvoita. Viljantähkät neuloin toisin päin kun minusta ne näytti oikeammilta niin päin. Kaiken kaikkiaan tuli ihanat sukat!Taimitarhan syyssukat
Malli: Niina Laitinen
Lanka: Novita 7 veljestä, tumma grafiitti ja itsevärjätyt muut langat
Puikot: 3,5 ja 4 mm
6 kommenttia:

Lankakeiju kirjoitti...

Hienot sukat!

Päivikki kirjoitti...

Ihanan syksyiset sukat! Noin päin tähkät ovatkin paremman näköiset. Itse mietin että kuviossa on jotain vikaa. Sinä ratkaisit minun pähkäilyt:)

Pia Tuononen kirjoitti...

Joo, minusta ainakin ne piti olla niin päin. Ja jos sukissa yleensäkin on se katsomissuunta katsojasta päin, ei siitä jonka jalassa sukka on. Marjatkin oli suunniteltu niin päin neulottaviksi. Ajattelin että pitäähän kaikki kuviot olla sitten samasta suunnasta katsottaviksi.:-)

Vanuttunut Villasukka kirjoitti...

Kauniin väriset, todelliset syyssukat :)

Teresa/Craft Candidate - Kahden talon väkeä kirjoitti...

Onpas todella kivat näin monivärisenä - olen nähnyt tähän asti käytettävän vain kahta väriä näissä (en ole tsekannut alkuperäistä ohjetta, täytyypä käydä katsomassa).

wenlamo kirjoitti...

Voi sentään, kuinka kauniit sukat. Itseltä ei tuo kirjoneule luista, mutta jaksan ihailla taitavien neulojien kirjoneuleita ja haaveilla niistä salaa itsekkin :) <3