keskiviikkona, elokuuta 29, 2007

Kivapostipäivä

Tänään oli taas kivapostipäivä, ja ihan kiva niin, on ollut koko viikon niin harmaan tylsän sateista että kivat paketit piristää erityisesti sellaisina päivinä!

Ensiksi palkinto täältä:


Aivan ihana paketti, tosi runsaan tuntuinen arvonnan palkinnoksi, ihan SNY-juttuihin verrattavissa oleva paketti, kiitos vertsu!:-) Nuo merihenkiset jutut on ihanat, taidat tietää että rakastan merta. Ja valkosuklaaseen liittyvät herkut ei tässä talossa kauaa ehdi vanhentua;-) Sukkalankakin on tosi kaunista, niin ihania ruskean sävyjä ja juuri kun eilen katselin että voisi ehkä ostaa jotain uutta sukkalankaa täältä, mutta hillitsin itseni... Ja nyt sainkin sitten noin kaunista. Haluaisin itse asiassa sen heti puikoille, mutta kun on niin paljon taas tungosta puikoille:-)

Lisäksi tänään tuli uusi IK Inkeriltä (anteeksi mutta en nyt millään muista blogiosoitettasi, jotta voisin linkittäää... ) , kiitos!! IK:ssa on ihania malleja, pitkästä aikaa melkein jokaisen voisi neuloa, ihana syksyinen numero!

Sitten vielä vähän värjäykseen liittyvää: kamerasta löytyi vielä kuva sienestä, jota en ole tunnistanut, tunnistaisiko joku muu? Mikä tuo on? Se on voimakkaan violetti ja epäilisin joksikin värjäyssieneksi, mutta mikä?? Ei noita ollut kuin yksi eli ei sillä mitään värjäillä, mutta kiinnostaisi tietää:-)

Mikä sieni?

Puikoilla on nyt alpakkatakin lisäksi monta yhtaikaa valmistuvaa eli niitä varmaan näytän loppuviikosta... Ja tiedoksi että Tealle lähti tänään kasvivärilankoja tulemaan:-)9 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Miten alpakkatakki etenee, tuleeko pula langasta. Mulla saattaa olla samaa väriä olevaa alpakkaa, jotka voisin postikulujen hinnalla sulle lähettää. Vyötteessä on numerosarjat 065 044 8233. Blogissani on kuva lankavarastostani, alpakat on oikeanpuoleisen laatikon alareunassa, klikkaa kuva isommaksi. Lankaa on yksi aloittamaton kerä ja kaksi aloitettua, vajaat 100 g sis yhteensä.

Pia Tuononen kirjoitti...

kiitos, mutta olen jo saamassa lankaa lisää:-)

Anonyymi kirjoitti...

Ja täältäkin sait yhden kunniamaininnan...käy kurkkaamassa ;-) -Terde

Anonyymi kirjoitti...

Täältäkin sait yhden kunniamaininnan...käyhän kurkkaamassa www.lankailija.vuodatus.net -Terde

Anonyymi kirjoitti...

Löyhkä- tai haisuseitikiltä tuo vaikuttaa. Upeasta väristään huolimatta saimme äidin kanssa aikoinaan vain beigejä sävyjä aikaiseksi, muistaakseni...

Sahrami kirjoitti...

Sinivalmuskahan tuosta ekana tulee mieleen - mille sieni haisi? Jotkut seitikit (löyhkäseitikki?) on myös violetteja, mutta sen pitäisi ainakin haista pahalle, sinivalmuska tuoksuu hyvälle. Nyt kun miettii, niin seitikki ennemmin, sinivalmuska ei yleensä ole kovin vahvan värinen.

Pia Tuononen kirjoitti...

sahrami: sinivalmuska se sitten varmaan oli, kun ei haissut yhtään millekään, ei ainakaan pahalle;-)

Anonyymi kirjoitti...

Valmuskan heltat sillä ainakin on, eli sinivalmuskaksi minäkin tuon arvelisin.
Löyhkäseitikin olisit jo jättänyt metsään, yök.

Anonyymi kirjoitti...

Samalla sienellä olen värjännyt ja lainassa olevan sienivärjäyskirjan mukaan voisi olla cortinarius violaceus eli violettiseitikki. Meillä on tuota lähimetsän kuusiryteikössä paljon ja sillä tuli beigeä lankaa. Jälkivärjäystä en edes koettanut.