keskiviikkona, elokuuta 29, 2007

Puikoilta hypähtäneitä

Terde oli laittanut minulle kunnianosoituksen, kiitos siitä! Samalla löysin uudelleen Terden blogiin, olinkin ihmetellyt minne hän oli kadonnut, lisäsin hänet siis heti blogilistalle:-)

Ja mitä sitten puikoiltani on eilen ja tänään hypähtänyt: tietenkin pieniä nopeasti valmistuvia asusteita ilmojen viilennyttyä!


Ensinnäkin kämmekäs, tosin on niitä kyllä kaksi, muttei tässä kuvassa;-) Tässä oli vaan paras paikka ja valo kuvata neuleen värejä, eikä tässä mitenkään saa molemmista käsistä kuvia... Lanka on itse kasveillavärjättyä, siis se jättipitkä vyyhti josta mainitsin ohimennen. Lankaa oli niin vähän ettei se riittänyt edes lapasiin, mutta tulihan siitä tällaiset pikku kämmekkäät syksyksi:-) Nää tuntuu kivoilta ja ovat vähän sellainen kiva muisto siitä kun ekan kerran kokeilin raitavärjäystä kasveilla.

Sitten vielä faktat:

Syksykämmekkäät
Malli: perusmalli kiilapeukalolla
Lanka: itsevärjätty 7 veljestä, n. 70 g
Puikot: 3,5 mm

Ja jotain muuta:


Kerttu-sukat
Malli: täältä
Lanka: Schachenmayr Nomotta Extra Tweed, 100 g
Puikot: 3,5 mm


Koska lempivärini nyt kuitenkin on se sininen, niin pitää sitä välillä neuloa sinistäkin, eikö vaan;-). Halusin kokeilla Kerttu-sukkia aikoja sitten saamastani langasta, on muuten ihana lanka (ja kaunis sininen!), ja on kiva nähdä onko kestävämpää kuin 7 veikat sukissa. Ja Kerttu-sukat on tosi kiva ja helppo malli, vaikka näyttääkin monimutkaiselta:-)Ja mikäs se tämä on? Näyttääkö tutulta:-)?


No, palkintohan se on, ja tuli tänään postissa!! Ja se on aivan ihana, niin kaunis,niin siististi ommeltu, aivan aivan superihana!!! Ja mitä sieltä laukun sisältä kurkistaa...
Kassikin on jo niin superihana palkinto, ja sitten vielä lisäksi ihanaa alpakkalankaa *olen sanaton* :-)*tauon jälkeen*: Kiitos Soile!!!!


Tealle kerrottakoon että alpakat tulivat ja ovat juuri oikeaa väriä, kiitos!!

4 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Kauniit Kertut, vaan kämmekkäät ovatkin ihan juuri sitä minun värimaailmaani :)

Soile kirjoitti...

Hyvä että tulivat perille ja ovat mieluisia! Toivotaan että alpakkalanka muotoutuu joksikin, se tuntui niin ihanalle.

Pelagia kirjoitti...

Hyvä juttu - tännekin jo tuli kaunis marimekkopaketti kauniine lankoineen... =) Oli kyllä aika ylenpalttinen korvaus noista vähäisistä alpakoista... *ihan nolottaa* Mutta hyvä, jos tuolle vähäiselle määrällekin on käyttöä!

Oranssi kirjoitti...

Mukavuuksia ja ihanuuksia. Minustakin Kerttu on juuri sellainen nerokas neuleohje: kaunista helpommin kuin luulisi. Pitäisiköhän tehdä toisetkin...

Kämmekkäät myös minun värimaailmaani. Ah.