torstaina, elokuuta 23, 2007

Voi SNY minkä teit!:-)

Tänään kun tulin perhekerhosta kotiin, kotiovella odotti supermukava yllätys: puoliksi postiluukusta roikkuva Marimekko-kuvioinen postipaketti josta näkyi ulospäin juuri tärkein teksti: lähettäjä SNY !! Olin jo vähän odotellutkin milloin SNY minua muistaisi... Ja tulipa nyt kiire sisälle availemaan pakettia!!

Tästä kuvasta näkyy jo jotain sisältöä:

Ja tässä tarkemmin:
SNY oli keksinyt tosi hauskan tavan kertoa lähettämistään tavaroista eli tuo Salaisen Neuleystävän Sanomat, tosi upea idea!! Heti tuli mieleen, että miksen minä keksinyt tuollaista omalle SNY:lleni:-)

Tuo First Aid Knit-kassi on tosi ihana! Juuri tuollaista olen tarvinnut silloin kun lähden reissuun ja pitää joku pikkutekele ottaa mukaan. Olen käyttänyt tähän saakka isohkoa kosmetiikka-/meikkipussia, mutta tämä SNY:n lähettämä on paljon tyylikkäämpi!! Se pääsee käyttöön heti!

Paketissa oli myös lankaa, Vuorelman Vetoa, joka on todella kauniin väristä ja heti sen nähtyäni tiesin että tykkään ainakin tuon värisestä vihreästä. Väri muistuttaa kasviväreillä saatavaa vihreää ja siksi se on tosi kaunis ja tykkään, tykkään!! Lisäksi paketissa oli raparperisaippua (en pidä voimakkaista tuoksuista, mutta luonnon omat miedot tuoksut ja tuollaiset on niitä joista kyllä pidän!) ja superihanaa valkosuklaata jossa oli vadelman (vai mansikan?) paloja. Siitä onkin ihan pakko kysyä SNY:ltä että onko se itse tehtyä vai saako sitä jostain kun ei siinä lukenut mitään?? Jäin saman tien koukkuun siihen makuun, ja rakenne on jännä kun siinä tuntuu ne marjat. Jos se on itsetehtyä niin kai sitä on myös seuraavassa paketissa???:-) Pliis;-) tai kerro reseptisi;-)

Tänään piti myös kertoa muistakin jutuista, mutta nämä muut vähän jäävät tuon SNY:n paketin varjoon, ei voi mitään! Mutta kerrotaan nyt kuitenkin:


Nämä ovat aika tavallisia bambuja, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen että ne ovat tuossa minun nojatuolissani:-) :

Olen koko kesän odottanut että saisin noita hieman normaalihintaa halvemmalla, mutta koko kesä siihen meni! Halpiskaupassa oli Bambut koko ajan kyllä hintaan 3,35 e mikä oli aika hyvä hinta, mutta missään vaiheessa siellä ei ollut tuota ruskeaa väriä vaikka odotin ja odotin. Muissa kaupoissa hinta oli 3,50 tai yli, joten en suostunut sillä hinnalla ostamaan... Mutta eilen: ruskeita Bambuja odotti halpakaupassa hintaan 1,50 e/kerä - arvatkaa vaan tarvitsiko miettiä ostinko (etenkin kun vielä oltiin miehen kanssa ostoksilla ja minun lompakko oli kokonaan kotona;-)) *virn*

En tiedä vielä mitä noista teen, mutta hyvää mallia kannattaa odottaakin, eipähän nuo pilaannu mihinkään:-)

Olisiko muuten kenelläkään mahdollisuutta ostaa uutta IK:ta minulle ja lähettää sitä, maksan kyllä kaikki kulut?? En pääse vähään aikaan sellaiseen kaupunkiin missä sitä myytäisiin ja pelkään että irtonumerot loppuu ennen sitä! Eli jos olet valmis auttamaan, laita meiliä villapallonposti at yahoo piste com

10 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Revin täällä hiuksiani - miksen minäkin ole keksinyt tuota Neuleystävän Sanomat -ideaa! Aivan loistava, sinulla on huippuystävä!

Sitä vain tulin sanomaan, että alkuperäinenkin ilmoittautumismeilisi löytyi - Gmail oli viisaudessaan heittänyt neljä sukittelijaa roskapostin joukkoon! :( Onneksi huomasin asian ja pelastin teidät kaikki sieltä. Mokoma netti...

Anonyymi kirjoitti...

minä voin käydä ostamassa. Laitoin s-postia Sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan jännityksellä odotin, että minkäköhänlaisen vastaanoton paketti saa :) Kiva, että oli mieluisia juttuja. Suklaa (toisessa palassa mansikkaa ja toisessa vadelmaa) on ostettua, mutta piti poistaa alkuperäisestä paketista ettei kävisi paikkakunta liian helpoksi arvata. Palaan suklaa-asiaan sitten SNY-kierroksen jälkeen! Ja nyt sitten suunnittelemaan syyskuun uutisia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Höh, eipä oo täällä päin ainakaan enää löytynyt noita Wooleja halpiskaupoistakaan. Olis pitänyt olla fiksu ja hamstrata etukäteen sillon kun niitä vielä löytyi joka kaupasta. Harmittaa mutta minkäs teet ...

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs se halpiskauppa oli? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun sinuakin hemmotellaan! Sain tänään lapaspakettisi, tosi isot kiitokset! Vaikka väri ei sinistä ollutkaan niin on aivan ihanat ja väsään lapasiin sopivan huivin. Laitoin kiitokset blogiinikin, käypäs katsomassa. Kiittäen ja niiaten; savisuti

Anonyymi kirjoitti...

Wautsi wau! Tosi hieno VETO! Kyllä tää on tosi hauska tempaus tää SNY! Miten erilaisia ihania juttuja ihmiset keksiikään (jos itekin jotain keksisi..)

Markka kirjoitti...

Ehkä maailman hienoin sny-paketti.

satumh kirjoitti...

wau mikä tosimakee kassi neuleille! tahtoo kanssa! :)