keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Keksi nyt tähän joku otsikko...

Tähänkin piti lähteä mukaan:


Uskoisin että tässä syksyn aikana tulee neulottua muutamat sukat, joten miksikäs ei:-)


Mutta siihen prosenttiliikkeeseen en kyllä lähde mukaan vaikka hyvä ehkä olisikin... Ensinnäkin syksyllä tahdon ostaa lankaa, koska silloin se on jotenkin kaikista ihaninta ja syksyllä on myös Tampereen messut, josta varmaan tulee osteltua ehkä isompiakin satseja. Lisäksi en jaksa laskea lankojani, se tuntuu liian isolta urakalta;-) Ja kiloista ei nyt puhuta... ;-) Seuraan kyllä mielenkiinnolla muiden urakkaa!

Puikoilla on edelleen hys hys-juttuja, tosin vaihtolapaset lähtivät tänään postin mukaan, joten niistä näytän kuvan heti kun saaja on ne saanut. Lisäksi alpakka etenee, tosin hitaasti, en tiedä miksi, on kai niin paljon kaikkea muuta;-)

Tässä pieni vilautuskuva vaihtolapasista;-)

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Katselin ja katselin, mutten löytänyt ilmoittautumistasi Sukkasatoon!!!! :(

Pia Tuononen kirjoitti...

Laitoin kyllä Kaisa sinulle meiliä...

Pelagia kirjoitti...

Tuo sinun alpakkasi - neulot sitä siis Novitan grafiitinharmaasta alpakasta? Minulla nimittäin on kotona jemmassa n. 1 1/2 kerää jotain vuosikertaa kyseistä lankaa, ja koska minulla ei sille ole oikeastaan mitään käyttöä, niin ajattelin tarjota, josko haluaisit ottaa tuon langan varmuusvaraksi? Pitäisi toki tarkistaa ensin, että on oikean väristä, värierästähän nyt ei sitten myöskään tiedä, mutta olisi sääli, että neuleesi jäisi liian lyhyeksi, jos vaikka tuosta minun langastani olisi apua. Jos kiinnostaa, niin laita minulle vaikka viestiä oman blogini kommentteihin, ja blogi on siis osoitteessa http://pelagia.vuodatus.net.

Anonyymi kirjoitti...

Ompas ihana vilautus! Odottelen innokkaana postia! :o)

Tänään ostin lankoja omiin vaihtolapasiin ja äsken aloitin neulomisen. Sinä olet ollut ahkera!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kauniit lapaset tulossa, vilautuksen perusteella aninakin. Jään odottamaan valmista...