keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Lilankirjava Ruska

No niin, tässä se Ruska on, hyvin pingottuneena! Ja olen enemmän kuin tyytyväinen: tykkään väristä tosi paljon, mallia oli ihana pitkästä aikaa neuloa ja lankaakin kului jotenkin tosi vähän vaikka huivi onkin isohko! Ja parasta oli se, että kaavioon ei tarvinnut tuijotella sen jälkeen kun oli ekat lehikuviot neulonut:-)

Värien vaihtumisen kanssa tein niin, että koska halusin ulkoreunasta kokonaan tumman, kerin langasta punaisemman ja vaalean lilan pois loppuvaiheessa, jotta uusi tumma tuli esille. Siitä ei ollut kovin paljon vaivaa ja mielestäni se oli sen arvoinen pikku jippo:-)


Ruska-huivi
Malli: oma (ohje)
Lanka: virolainen liukuvärjätty lanka, 140 g
Puikot: 4 mm

Tässä uutta ja vanhaa Ruskaa ja samalla kuvasta näkee miten eri kokoisia lehdistä tulee riippuen langan paksuudesta. Sininen huivi on Dropsin Alpacaa ja siis ohuempaa:


9 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Tosi kaunis huivi!
Kyllä tuohon saa silmukoita laittaa "muutaman" peräkkäin, kun on kokoakin.
Kuulostaa helpolta, kun ohjetta ei tarvitse tuijotella:):(

Anonyymi kirjoitti...

oi hitsi kun on nättejä huiveja ja nätti on huivimallikin..taas tuli lisää tehtävää..(tahtoo itelle kans tollasen huivin=)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Ihanan väristä lankaa ja huivimallikin on kaunis! Kiitos ohjeesta.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana huivimalli ja ihan suosikkivärit tuossa "virolaisessa". Menee myös meikäläisen tahtoo tehrä -listalle:)

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Kauniit huivit.

seijap kirjoitti...

Voi kuinka kaunis. Minulla on samasta väristä tehtynä Revontuli-huivi tykkään väristä tosi paljon.

Vielä olisi tuota väriä ja sinistä myös niin ja mervillassa odottaa hakua joitain vyyhtejä. Ehdottomasti Ruska pääsee neulottavien huivejen listalleni-

Anonyymi kirjoitti...

Voi taivas kuinka on kaunis!!! Mitkä värit! Ja niiiiiin siistiä jälkeä sinä neulot. Syvä kumarrus.

M kirjoitti...

Voi että on upia!

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuin Ruskaan Ullan jäsensivuilla ja se on nyt puikoilla keväänvihreästä alpakasta. Toivottavasti saan sen kesäksi valmiiksi! Kiitos ihanasta ohjeesta, tykkään lehtikuviosta tosi paljon ja ohjeesi on mukavan selkeä.