keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

Aurinkoisen päivän karkkisukat

Välillä on neulottava pyynnöstä jotain sellaista mikä ei kauheasti edes huvittaisi, mutta onneksi lopputulos piristää itseäkin! Napero halusi uudet unisukat ja värivalinta oli ehdoton: keltainen. Samoksesta olen tehnyt aiemmatkin unisukat joten lankavalinta oli helppo, siitä tulee ihanan pehmeät ja kutittamattomat uni-/aamusukat.

Pieniin sukkiin ei paljon lankaa mene, joten päätin etten osta enempää kuin yhden Samos-kerän, varmuudeksi laitoin sitten varteen vähän vaaleanpunaista, se kun oli myös sallittu väri;-)


Karkkisukat
Malli: oma, perussukka
Lanka: Novita Samos, keltainen ja Samos Lollipop, pinkki, 35 g
Puikot: 4 mm

Lankalakkoni ei siis jatkunut tämän pidempään, mutta aion kuitenkin vähän hillitymmin ostaa lankoja (kai... Tallinnan reissu on edessäpäin...). Lisäksi Anttilasta tuli mukaan pari Fiesta-kerää, kun olen niin tykästynyt siihen Karkauspäivän pipooni. Teen sille pariksi jonkun huivin ja toisella värillä vielä yhden pipon.

3 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Pirteät sukat, kyllä noilla passaa uinua!

tuijam kirjoitti...

ihanat sukat, pirteän keväinen väri! Kiitos muuten superisti ideasta neuloa samoksesta sukat! Näin minäkin saan niitä hieman tuhottua. Ostin noin vuosi sitten intona (ja kalliilla) sitä vanhaa roosaa, ajatuksena neuloa itselle Novitan lehdestä pitsijakku. Lanka oli niin solmuista ja jotenkin alkoi tökkimään, ei se edes ole mun väri joten kesken jäi. Puran tekeleen pois ja kysynkin, tuleeko sulla mieleen jokin kiva juttu (neuleliivi, liivihame tms) nimenomaan samokselle? Tuollaisten unisukkien jälkeen kun sitä lankaa vielä piisaa. ;-)

Pia Tuononen kirjoitti...

Tuija: en ole itse tehnyt Samoksesta muuta kuin puseroita ja nekin ilman valmista ohjetta, mutta Novita-lehdissähän on aika paljon ollut Samokselle ohjeita. Jonkun puseronhan voisi muokata liiviksi niin että jättää hihat pois? Muuta en oikein osaa neuvoa, valmiita liiviohjeita ei ole tainnut Samokselle olla. Mutta Sandnesin Mandarin Fiestahan on ihan samantyyppinen lanka kuin Samos, sille voisi ehkä löytyä ohjeita voisi sitten soveltaa suoraan Samokselle?