maanantaina, maaliskuuta 31, 2008

Titi!

Edit: Mitähän tekijänoikeusjutut sanoo jos julkaisen sivuillani Titi-nalleni ohjeen? Osaako kukaan sanoa onko "Titi-nallella"kaikki siihen liittyvät tekjiänoikeudet...?

Tässä se Titi-nalle sitten on ihan kokonaan ja valmiina, kera villatakin ja henkselihousujen:


Titi-nalle
Malli: oma
Lanka: Novita 7 veljestä, luonnonvalkoinen ja sininen, hieman mustaa Nallea
Puikot: 3,5 mm


Titi-nallen henkselihousut näkyy tässä paremmin:

Ja takaa: Lähikuvaa:


Ja Napero on mielissään!! Vaikkakin kuvaaminen taisi vähän jännittää;-)


***

Tällainen muki oli ihan pakko ostaa muutama viikko sitten, niin kovasti niitä on neuleblogeissa pyörinyt ja kaupassakin olen niitä ihaillut. Pitäähän neulojalla oma teemuki olla, ja tuo on kyllä tosi ihana:-) Mietin tosin että pitäisiköhän varmuudeksi ostaa toinen, jos tuo vaikka menee rikki ja sitten niitä ei enää saa...


Tänään innostuin myös leipomaan, lähinnä siksi että jääkaapissa oli vielä 2 isoa rasiaa mämmiä...


Etsin netistä erilaisia reseptejä mitä mämmistä voisi leipoa, ja löysin tämän sivun. Kokeilin noita muffineja ja tuli tosi hyviä!! Tavallisen sokerin korvasin puoliksi intiaanisokerilla eli tein tupla-annoksen jossa 1,5 dl oli intiaanisokeria. Nam! En tiedä vaikuttiko intiaanisokeri myös makuun, mutta tosi hyviä (intiaanin maku muistuttaa fariinisokeria).


17 kommenttia:

tuijam kirjoitti...

taidokkaan ja suloisen näköinen titinalle. "hei vaan me lauletaan, jälleen kun taas tavataan..."

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan titi-nallen teit. Nätti naama.Varmasti lapsikin onnellinen. Mullakin tuo neulojamuki, pitihän se muutama viikko sitten ostaa;)
Herkullisen näköisiä leivoksia:)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa söpö nalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpas pikkuinen saanut mukavan uuden hellimislelun,,,..voi kun säästyisi aikuiseksi asti,miten olisi mukava ajatella, että oma äiti on suunnitellut ja tehnyt näin hienon pehmon!
On upea:)

Kirsi kirjoitti...

Ihana Titi.

Anonyymi kirjoitti...

Minä luulen että tässä ei tule noi tekijän oikeudet vastaan, kun et tee tätä kaupallisessa tarkoituksessa. Jos myisit ohjetta, vois onkelmia tulla. Tosi kiva. Voisin toteuttaa, jonain muuna kuin Titi-nallena (traumoja...)

Anonyymi kirjoitti...

Titi-nallestahan on jokin virallinen ohje, en kyllä yhtään muista, mistä sitä saisi. En tiedä, muuttaako se varsinaista ongelmaa. Onhan joku suunnitellut haisulinkin. Ongelmahan poistuu, jos muutat nallen nimeä ohjeessa. Minä ainakin haluaisin tuon ohjeen, sen verran onnistuneelta varsinkin kasvojen muotoilu näyttää.

Stricker kirjoitti...

Hienosti hatusta tehty nalle! Tekijänoikeinjutuista en osaa sanoa mitään, mutta tiedän, että nallesta on julkaistu joskus joku ohje.
Herkullisen näköisiä muffinsseja ja kiitos linkistä, menen penkomaan sinne itsekkin. Tekee hyvää laiharille :-).

muoriska kirjoitti...

Hmm. taitaa olla että se nimi on "suojattu" mutta tuo malli.. se on sinun tekemäsi, ei kenenkään muun, eli siinä suhteessa sen voi julkaista. Nimi tn. pitää vaihtaa.

Tahruska kirjoitti...

Titi-titi-nalle, Titi tallustaa, Titi tallustaa... Kylläpäs osaa tulla hyviä ääniassosiaatioita yhdestä nallen nimestä :) Mutta suloisen otuksen olet osannut tehdä! Ja muffinit mmmmm, ainakin kuvan perusteella olisi kiva maistella.

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen Titi-nalle!

Ohjeen julkaisemisesta kannattaa varmaan kysyä Titi-nallen "äidiltä".

Anonyymi kirjoitti...

Tekijänoikeusjuttuihin en osaa ottaa kantaa, mutta nallukka on syötävän ihana.
Olet saanut Spread The Love Award -tunnustuksen. Voit käydä nappaamassa sen blogistani ja jakaa edelleen.

seijap kirjoitti...

Ti-ti-nalle kirjoitetaan Ti-ti, jos sinun on Titi, onkohan se jo eri nalle?
Olemassa oleva malli on virkatulle Ti-tille. Jossain kaukomaillahan sitten valmistetaan noita neulottuja nalleperheen jäseniä.

Sinun omasi on ihana. Kauniimpi kun ne olemassa olevat.
Tekijän oikeuksista en osaa sanoa, voisihan niitä kysyä, mutta onko se Riitta Korpela vai kuka?

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen mitä jos kysyisit Novitalta, jos he julkaisevat lehdessään titi-nalle ohjeen, tietenkin titi-nallen äidin luvalla? Onhan nalle tehty novitan langoilla. Saisit palkkioksi kenties lisää lankaa heiltä.

Uskoisin, että voit julkaista ohjeen tavalla tai toisella.

T: Johanna P
http://onni71nen.vuodatus.net/

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on aivan ihana nalle! Meillä on muutama noita teollisesti valmistettuja,, tuo sinun on kauniimpi kuin ne !! Aivan ihana. Toivottavasti saat ohjeen julkaistua tavalla tai toisella,, haluan ehdottomasti tehdä tuollaisen !!!

Kristiina kirjoitti...

Ihana Titi. Tosi söpöt nuo vaatteetkin. En uskalla kyllä noita kuvia näyttää omille tytöilleni, vielä. Jos vaikka vielä julkaisetkin ohjeen : )

Johanna kirjoitti...

Ti-Ti-nallelle tosiaan löytyy virkattu ohje, jota myytiin ainakin ennen Ti-Ti-nallen kaupassa. Eli se on niiden oma ohje. Mutta kannattaa julkaista ohje eri väreillä, minäkin voisin sellaisen tehdä.. Vaikka on vielä Mr Beaninkin nalle tekemättä.