tiistaina, maaliskuuta 04, 2008

Tossukat

Ravelryä selaillessa löytää aina vaan uusia ihania ohjeita ja tällä kertaa löytyi niin ihana malli, että olin siitä ohjeesta jopa valmis maksamaan;-) Yleensä hyödynnän vain ilmaisohjeet, tai yritän kuvan perusteella neuloa jotain vastaavaa, mutta näiden tossujen malli oli sen verran monimutkaisen näköinen ettei kuvan perusteella nähnyt miten ihmeessä ne oli tehty! Asia jäi vaivaamaan ja oli pakko tilata ohje:-)

Ja tässä ne ovat:


Toddler Merry-Jane-tossut
Malli
: täältä
Lanka: Novita Bambino, vaaleanpunainen ja Novita Wool, valkoinen
Puikot: 2,5 mm

Neuloin tämän ekan version aika lailla vaan kokeilunomaisesti miettimättä lankojen värejä tai laatuja, joten jälki ei ole ihan ensiluokkaista. Nappasin nopeasti vain kerän vaaleanpunaista Bambinoa ja valkoista Woolia, mikä jo oli eka virhe: Bambino on ohuempaa kuin Wool, ja tässä mallissa lankojen paksuuksien suhde olisi saanut olla juuri päinvastoin. Pinta on myös tossujen kärjestä vähän epätasainen siksi, että temppuilin vähän noiden kavennuksien ja lyhennettyjen kerrosten kanssa... Mutta nyt on ohje testattu ja tiedän mitä teen toisin seuraavalla kerralla:-)

Ohjeessa ei suinkaan ollut mitään vikaa, se on loistava, ja kuvien kera höystettynä selkeä, eli voin suositella ohjetta muillekin!


6 kommenttia:

Rusakko kirjoitti...

Harvinaisen suloiset! Hauska idea tuo "sukkatossussa"

mirzu kirjoitti...

Aivan älyttömän söpöt! :)

Tupuna kirjoitti...

Onpa tosi kivat tossut.
Mulle on aivan vieras paikka tuo mistä olet tilannut ohjeen, mutta hyvä kun nykyään on kaikenlaista tarjolla.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä onkin ihanat, muokatumpi versio tekemistäni tossukoista.

satumh kirjoitti...

opna ihanat! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ohje on ollut Modassa joku aika sitten, varmaan viime vuonna. Tein ne, mutta en laittanut nappeja. Se ei ole mielestäni hyvä vaihtoehto vauvan sukkiin, koska sukat päätyvät aika pian suuhun ja varsinkin se nappi. Kauniit kyllä!