maanantaina, maaliskuuta 31, 2008

Titi-nalle-viikonloppu

Viikonloppuna aloin viimeinkin laittaa puikoille pitkään hautunutta ideaa neuloa naperolle oma Titi-nalle ja siinä nallea neuloessa se viikonloppu hujahtikin! Ihanaa pitkästä aikaa neuloa jotain niin että mallina on vain pelkkä kuva ja itse voi kokeilemalla saada aikaan jotain suunnilleen samanlaista:-)

Nallen erilaiset kavennukset ja lisäykset vei kyllä tunnin jos toisenkin, mutta olen tyytyväinen!! Nyt Titi on sovittamassa takkiaan, jotta saan takin raglan-kavennukset sopiviksi. Mutta nyt vielä vain pieni vilautuskuva ennen valmista nallea...

Luonnollisesti napero odottaa nallen valmistumista vähintäänkin yhtä innokkaasti kuin minä;-) Onneksi nalle kuitenkin oli eilen jo leikkikelpoinen ilman vaatteitakin!

Vielä jotain ihan muuta: onko kukaan kokeillut koolata kokonaista neuletta (huivin kokoista)? Olen koolannut mikroa käyttäen, mutta onnistuisikohan se myös valmiiseen neuleeseen eikä vain lankaan?? Onko kukaan kokeillut?

10 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Ihana idea tuo Titi-nallen neulominen!

AnneM kirjoitti...

http://www.muro.vuodatus.net/blog/147625
mä olen kattiloissa värjännyt tuon clapotiksen aikoinaan, onnistuu kyllä!

Pia Tuononen kirjoitti...

anne: kiitos tiedosta, ehkä uskallan laittaa "pataan" valkoisen Flower Basketin... :-)

WeirdRockStar kirjoitti...

Itse olen värjännyt elintarvikevärillä pienessä kattilassa Vihreän
ja se onnistui mielestäni todella hyvin.

Ihana nalle!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mäkin olen koolaillut valmiita töitä. Tosin tykkään itse sitten värjätä mieluummin suuressa kattilassa kuin mikrossa. Ei siinä mitään ihmeellistä taida olla, kunhan on riittävän iso kippo, että koko työ mahtuu hyvin.

Ziina kirjoitti...

minä laittaisin koko neuleen uuniin n.80 - 90 asteeseen. neuleen voisi kääräistä vaikka folioon jos pelkää kuivumista, kokeilu omalla vastuulla.

kio kirjoitti...

Tosi söötti nalle !

Anonyymi kirjoitti...

sain vihdoinkin valmiiksi holvit huivin!

Elina kirjoitti...

Ihana nalle! Ei ihme, jos napero vähän hoputtaakin neulomaan tuon valmiiksi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Sisu kävi mulla ihan suoraan Virta-sukkiin. Taisin tehdä isomman koon. Minulla on kapeahko jalka, mutta myös tiukka käsiala. En tiedä, kuinka lähelle tiheydessä osuin. Noissahan on helppo oikeaa kokoa kokeilla, koska ne tehdään varpaista alkaen.