tiistaina, joulukuuta 09, 2008

Lämmin ajatus - vaihto

Pääsin siis eilen vihdoin Lämmin ajatus-joulupakettiani avaamaan (siis se viivästyi minun takiani, ei lähettäjän!) ja olipa se ihana yllätys! Sisältö oli niin runsas ja jouluinen ja juuri minun näköiseni:-) Katsokaa miten paljon ihania juttuja:


Paketti sisälsi:

-ihanat punaiset pitsisukat, jotka tarkemmin kuvattuna alakuvassa. Ne on juuri sopivat ja aivan ihanan jouluiset:-)

-kauniit glögilasit alustoineen ja lusikoineen

- ihana luxuspakkaus suklaata (jota tosin en ole vielä syönyt, yritän hillitä...)

- jouluisen herkullsien tuoksuista teetä (säästän jouluksi)

- punaharmaat jouluiset huopakoristeet, jotka ajattelin laittaa peräkkäin toisiinsa kiinni roikkumaan, laitan kuvaa kun saan sen toteutettua. En tiedä oliko ne tarkoitettu lasinalustoiksi, mutta mielestäni ne on ihanat kun laitan ne roikkumaan peräkkäin. Punaisen ja harmaan väri on juuri meidän joulumme väri, sellainen perinteinen!

- 2 kerää joulunpunaista Alfa-lankaa, josta varmaankin teen itselleni huivin tai sitten pipon, en ole vielä päättänyt

- kiva pikkukoriste: pajuinen kranssi

- itsetehty kortti

Noin paljon ihania juttuja, siis todella ihana paketti!!! Kiitos lähettäjälle, jonka blogiosoitetta en tosin mistään löytänyt, joten en voi linkittää!

Tänään olisi jouluvalmisteluissa vuorossa piparitalon osien paistaminen, saa nähdä montako jaksan niitä tehdä tai lähinnä miten moneen taloon valmistaikinapakkaukset riittää. Taloihin nimittäin mieluiten käytän valmistaikinaa, joka pysyy parhaiten kuosissaan:-)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uups. Unohdinko osoitteen kortista? No, minä kuitenkin :) Lasinalusiksi ne tosiaan oli tarkoitettu, mutta toki saa soveltaa. Hyvä, että sukat sopivat. Ne ovat Vuorelman Vetoa Knittyn Baudelaire -ohjeella. Suklaiden kohdalla en tosiaan osannut ajatella ihan oikein. Pinnasta tietysti näkyy mitä suklaata mikin on, täytteistä suurin osa löytynee suklaapuodin kotisivuilta jos tahtoo tarkistaa mitä suuhunsa pistikään :D

Tiina kirjoitti...

Upea paketti! Ja tosi kivat sukat!

Kirsi kirjoitti...

Ihanan paketin sait. Sukat näyttää oikein ihanilta.