maanantaina, joulukuuta 08, 2008

Täytettä pukinkonttiin

Pukinkonttiin tuli taas lisää täytettä eli nämä käsineet -malliltaan ihan perusperuskäsineet. Eli tylsää neulottavaa, mutta lopputulos näyttää kyllä onneksi kivalta:-)


Käsineet
Malli: oma, kiilapeukalolla
Lanka: Novita 7 veljestä, n. 110 g
Puikot: 3, 5 mm
Muuta: silmukoita varressa 4 x 12 s


Toinen valmistunut on nämä sukat, jotka olen neulonut itsevärjätyillä langoilla. Harmi vaan kun ei tämä talvinen valo millään riitä toistamaan luonnonvärien hehkua... Kuva on otettu ilman salamaa, mutta silti se ei vaan näytä siltä mitä ulkona kuvattuna olisi. Neuloessakin oli aika hankalaa löytää sopiva kerä aina seuraavaksi, kun halusin että sukat sävyttyy hiljalleen vihreästä kohti ruskeaa. Sähkövalossa kun keriä tutkaili, kaikki näytti jotenkin tasaisen vihreänruskealta! Kyllä taitaa nuo kasviväreillä värjätyt neuleet olla sellaisia kesällä neulottavia juttuja.

Luontosukat luontoihmiselle
Malli: oma
Lanka: itsevärjättyjä 7 veljeksiä
Puikot: 4 mm

Vielä täytyyt tutkia onko jossain kaapeissa sellaisia keskeneräisiä joululahjoja, jotka olen unohtanut, vai voisinkohan todella jo siirtyä omiin neulomuksiin;-) Punainen palmikkoneule odottaa...


1 kommentti:

-maria- kirjoitti...

Ei hätää, osaamme kyllä lisätä sen värien hehkun mielissämme, upeat sukat erityisesti noiden lankojen takia! Ja perusperusneuleet on usein niitä parhaita.