keskiviikkona, joulukuuta 17, 2008

Neulavihko

Muutama päivä sitten ostin itselleni pienen joululahjan, eli tilasin Susannalta tällaisen ihanan neulavihkon:


Olen pitkään miettinyt miten neulat saisi säilöttyä kätevästi ja tämä oli juuri ratkaisu siihen! Ajattelin ensin, että ompelisin itse tuollaisen, mutta miksei hyvästä ideasta voisi maksaakin sen keksijälle ja tekijälle:-)

Nyt tarvitsisin vielä keskeneräisille neuleille kannellisen korin, jonka toivottavasti joulupukki aikanaan tuo... Sitten alkaisi nuo keskeneräiset + käsityövälineet olla kätevästi käden ulottuvilla!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä varoittaa tuosta korista. Meille hankittiin uusi lipasto, josta varasin itselleni kaksi laatikkoa. Toiseen piti mahtua neulat, puikot, mittanauhat jne. kaikki pikkusälä, mitä tarvitaan, ja se toinen oli "keskeneräisille" töille.

Kuinkas kävikään. Se keskeneräisten töiden laatikko on tupaten täynnä unohdettuja - joko purkamista tai yhtä puuttuvaa nappia - odottavia objekteja. Niitä oikeasti keskenolevia on sinne tänne ripoteltuna. Kaapin saa juuri ja juuri survottua voimalla kiinni. Ovi jää lapsilukon varaan. Elän toivossa, että jaksaisin tässä lähiaikoina siivota sen. Silloin se totuus paljastuisi lopullisesti.

Hauskaa joulun odotusta!

Minna

Pia Tuononen kirjoitti...

Kuulostaa tutulta, mutta toivossa on hyvä elää;-)