maanantaina, joulukuuta 10, 2012

Kirjoneulomusta

Muistin tänään, että yhdet joululahjasukat piti vielä neuloa. No, pikaisestihan ne sain puikoille. Värien valinnassa meni enemmänkin aikaa ja sitten vain puikot viuhumaan.

Olen kyllästynyt neulomaan sitä ns. jälkimmäistä sukkaa, niin että tässä on nyt tulossa molemmat kerralla. Ei mitään magic luuppia, vaan ihan vain kahdet sukkapuikot ja kahdet lankakerät. Yksinkertaista!

Väreiksi valitsin lankanöttösiä, joita on jäänyt lankapussien pohjalle, kivasti värit sävyttyykin näin. Katsotaan sitten miltä ne valmiina näyttää. Mukavalta ainakin toistaiseksi, vai mitä :-)6 kommenttia:

ArmiL kirjoitti...

Kivalta näyttää! Sun äkäiset linnut -ruutupiirrosohjeella olen soveltanut lapasia ja yhdet säärystimetkin... lapsille!

Pia Tuononen kirjoitti...

ArmiL: kiva kuulla, että äkäiset linnut on päässeet muidenkin neuleisiin:-)

KahviKaneli kirjoitti...

Nättiä tulossa!
Täällä sama ongelma tuon toisen sukan tai lapasen syndrooma. Yhtä aikaa homma sujuu leikiten :O)
Mutta siis eri puikoilla, en ole uskaltautunut yrittämään nyt niin trendikästä kaksi sukkaa yhdellä kertaa pyöröillä.

Anki kirjoitti...

Kivalta näyttävät ja väritkin sopivat tosi hyvin. Miten saatkin noin tasaisen näköistä useammalla värillä neuloessasi, onko siihen jokin juju? Minäkin olen lintusukat saanut aikaan.

Pia Tuononen kirjoitti...

Anki: tuossa ei ole kerroksella kuin kaksi väriä kerrallaan, se vain näyttää monivärisemmältä kun on raitalankaa/polkkaa;-) En minäkään kolmellä värillä niin tasaista saa:-)

Pirena kirjoitti...

Olen käynyt joskus kurkkailemassa sun kauniita kirjoneuleita. Tykkään itsekin neuloa niitä ja pitsineule on toinen josta tykkään yhtälailla.