keskiviikkona, joulukuuta 19, 2012

Ruudukkaat-liivi


Tyttö tykästyi kesällä tekemääni virkattuun liiviin niin kovasti, että ajattelin, että talveksi voisi tehdä hieman lämpimämmän liivin. Tämän neuloin aika nopeasti, se vaan jäi odottamaan sitä viimeistä sovitusta pidemmäksi aikaa. Siis sitä, että sain käsiaukkojen resorit mitattua sopiviksi. Mutta nyt se on valmis ja muutama kerta se on jo ollut käytössäkin. Pikku pakkasilla tämä on kiva, mutta nyt alkaa olla jo sellaiset pakkaslukemat, että hihoissakin on oltava lämmintä enemmän!Ruudukkaat-liivi
Malli: oma
Lanka: Novita 7 veljestä, turkoosi
Puikot: 5 mm
Uutta: 7 veikan neulominen 5 mm puikoilla! En ole aiemmin neulonut 7 veikkaa 4 mm suuremmilla puikoilla ja tämä oli jännä kokemus. Tuli ihanan pehmeä, laskeutuva pinta, juuri liiviin sopiva, eikä muuten tarvinnut paljoa silmukoita;-).

Tyttö tykkää kun tämä on sellainen tunikan/mekon/liivin sekoitus, eli alle riittää trikoot ja pitkähihainen paita. Mukava oloasu siis kouluunkin:-)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin neuleliivin-mekon oot tehnyt tyttärellesi!Olet muutenkin ahkera käsityöihminen.Käyn usein lukemassa blogiasi, ei vaan ole tullut kommentoitua aikaisemmin. Tiedätkö muuten ketään vasenkätistä neulojaa, joka pitää blogia?
-annaliisa-

Pia Tuononen kirjoitti...

anonyymi: ei nyt tule mieleen vasurineulojia.. tai siis olenhan itsekin mutta neulon oikeakätisesti;-)

Tuomontuvan Anni kirjoitti...

Moi. Kaunis liivi lapselle, toki sopii myös isommalle tytölle:)