maanantaina, joulukuuta 31, 2012

Huopapallosia

Tein ennen joulua vielä toisenkin huopakorun, mikä itse asiassa tuli vähän vahingossa ja ollenkaan suunnittelematta. Olin suunnitellut tekeväni pannunalustan huopapalloista ja huovutin palloja, huovutin ihan urakalla 36 kappaletta palloja! Tulihan niitä tuollainen kulhollinen:Mutta kun asettelin ne pannunalustan muotoon, ja aloin kiinnittää niitä langan avulla, huomasin, että pienikin kokoero oli ongelma! Jos välissä oli pienempiä palloja, riveistä ei tullut suoria ja koko juttu alkoi mennä vinksalleen. Tuossa oli nimittäin kiristettävä lanka tiukalle jotta pallot pysyisivät niin vierekkäin kuin mahdollista. Harmi, idea kun oli niin hyvä. Mutta en kyllä kokonaan hylkää tuota ideaa, jossain vaiheessa kyllä saan sen onnistumaan!


Noita palloja käytin kuitenkin nyt koruun, johon laitoin myös puuhelmiä. Siis kaulakoru ja rannekoru samaa sarjaa. Ihan hauska!


6 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Tosi kauniita huopapalleroita, ja miten kauniin korusetin oletkaan tehnyt.
Oikein onnellista uutta vuotta.

ailami kirjoitti...

Hei, kivoja pallosia, miten teit ne? Huovutusmatskusta pyöritellen saippuan ja veden kanssa? Et varmaankaan huopuvasta langasta kuitenkaan?

Pia Tuononen kirjoitti...

ailami: tein nuo palloset niin, että ensin neulahuovutin pallosia (kevyesti, kunhan olivat pallon muotoisia) ja sitten vettä ja saippuaa käsissä pyöritellen.

Pia Tuononen kirjoitti...

ailami: siis ihan huovutusvillalla

Neulisti kirjoitti...

Ihania palloja! Voi kun olisi norsun kärsivällisyys, niin tekisi tällaisista maton. :)

Korustamo kirjoitti...

Lohduttavaa lukea, että muillekin on käynyt näin<3
No, joskus se pannunalunen onnistuu varmaan mullakin...