torstaina, tammikuuta 09, 2014

Ulla-kalenteri 2014

Uuden neulevuoden kunniaksi olen neulonut viime aikoina kaikkia keskeneräisiä, nurkkiin jääneitä neuleitani. Niitä kun tuntuu olevan joka puolella....Haaveissa olisi aloittaa uusien neulominen niin, ettei vanhoja unohtuneita neuleita olisi joka paikassa. Saa nähdä onnistunko siinä. Kovasti nimittäin olisi kiusaus aloittaa joku uusi kiva ja ehkä tarpeellinenkin neule.

Työn alla on:
- ruskea virkattu liivi. Siihen sain vihdoin ostettua lisää lankaakin. Ei se nimittäin etene, jos lanka loppuu ;-) Ja hyvin kävi, sain jopa samaa värjäyserääkin :-) Tilkku kerrallaan sitä työstän.
- marjapuuronpunainen neuletakki alpakasta. Hihan kanssa olen tapellut enemmän kuin jaksan edes kertoa. Mutta kyllä se tulee valmiiksi. Kyllä se tulee! Ja kerron kaikki vastaan tuleet mutkat kunhan saan sen ensin valmiiksi ;-)
- pari muutakin on kesken, mutta keskityn nyt näihin kahteen!

Mukavaa oli erityisesti tänään se, että sain käsiini oman kappaleeni Ullan 10-vuotisjuhlakalenteria. Ihana kalenteri täynnä ihania ohjeita!! Ja ennen kaikkea olen niin tyytyväinen että sain kuin sainkin siihen mukaan myös oman ohjeeni: pitkään työstetty ja monta versiota neulottu Pitsikäs-pipo, joka löytyy heinäkuun kohdalta.

 Tässä ohjeen "virallinen" kuva, eli ei ole minun ottama kuva:


Tässä vielä aikoinaan kuvattu, tyttäreni päässä:Malli: oma, Ullan kalenteri 2014
Lanka: Schachenmayr Catania
Puikot: 3,5 mm4 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kaunis myssy ja tuo Ullan kalenteri ol kyllä iloinen yllätys! =)

KristiinaS kirjoitti...

Mulla on tilanne, ettei oo keskeneräistä neuletta ja se on toisaalta tylsää ku en tiedä mitä aloittaisin. Pitsiliina on kyll aina hyvä aloitus.
Virkatut lapaset on kesken mutt se on niin hidasta ett ei oikein innosta.

intsu kirjoitti...

Tuo on kyllä niin kaunis pitsipipo,että taidan käydä ottamassa ohjeen minäkin. Kiitos ohjeesta.Mutta täytyyhän sitä olla monta työtä kesken. Kuka sitä nyt jaksais yhden työn kanssa kippuroida:D Minä aina huokailen,kun ei edes koko elämä riitä kaiken kivan tekemiseen mitä haluaisi.

Pia Tuononen kirjoitti...

Kristiina: tiedän senkin tunteen kun ei ole mitään tekeillä! Oikeastaan aika paniikki on se kun alkaa vaikka hyvä leffa eikä olekaan mitään neulottavaa sen aikana ;-)