maanantaina, huhtikuuta 28, 2008

Lasten neuleita

Viikonloppuna neuloin erilaisia lasten neuleita. Ensin kokeilin paria erilaista myssyä - ei sitä aina jaksa suunnitella uutta, vaan on kivan rentouttavaa ottaa valmis ohje ja alkaa neuloa:-)

Molemmista myssyistä tuli kivat (äkkikatsomalta samanlaiset, mutta ei suinkaan), tosin ihan ne ei mahdu naperolleni, mutta kyllä näille käyttäjä löytyy! Tuosta Top Down Bonnetista voisi ehkä tehdä toisen hieman suuremman, oli aika kiva malli.


Vasemmalla:
Top Down Bonnet (ohje)
Lanka: Novita Tennessee, 45 g
Puikot: 3,5 mm

Oikealla:
Suvi-Tuuli-myssy (ohje)
Lanka: Novita Tennessee, 46 g
Puikot: 3,5 mm
Muuta: Tosi nerokas malli! Aika hyvä idea tehdä korvaläpät myssyyn tuolla tavalla (ei tosin näy tuossa kuvassa, mutta ohjeen kuvassa näkyy!)

Lisäksi valmistui toinen pehmonalle omalla mallillani! Tämän ohje on tulossa siis Ullaan:-) Nallen nimi on vielä hakusessa - olisikohan tämä Sepe-nallen näköinen?? Halusin tehdä tyttönallen, mutta vaikka tein millaisia vaaleanpunaisia mekkoja sille, ei se vaan tytöltä näyttänyt... Kai nallet sitten on aina poikia;-)

On se aika lutunen, raaskiiko tätäkään pois antaa... :-)

8 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Oletpa ollut ahkerana ja tehnyt vaikka mitä kivaa!
Nalle on suloinen, varmaan vaikea luopua:-(,,onko pakko???!!!
Minulla on ulkona ollut jo pari vuotta iso, moottorisahalla puusta tehty nalle joka on nimeltään Kalle:-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana nalle, pääsee varmasti tekolistalleni.

Sinulla on todella monia hienoja malleja. Muutamia niistä olen joskus jo toteuttanut ja ohjeet ovat olleet todella selkeitä, kiitoksia :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis pipo ja niin suloinen nalle jälleen! Toivottavasti sinun ei tarvitse luopua tuosta Nallukasta, vaan saat pitää sen ilonasi omassa kodissasi :)

satumh kirjoitti...

ihana nallukka! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tuo nallesihan on ihan selvästi Niilo eikä missään tapauksessa Sepe, ei, ei.

Pia Tuononen kirjoitti...

hmm, voisi se Niilo ollakin... Onko kenelläkään muita nimiehdotuksia?

Kat kirjoitti...

Ai ihanaa! Mä olen etsinyt nalle-ohjetta ja pian sen saan sitten Ullasta :) ♥ Ihana! Satu H vinkkasi mulle tästä sun nallesta ja tulin heti kurkkaamaan =)

Taija kirjoitti...

Ihana nalle! Ja kyllä se pojalta näyttää :)

Mulla oli pienenä nalle jolla oli hame, mutta se oli pakko riisua heti pois, koska nalle oli SELVÄSTI poika eikä tyttö! Sen nallen nimi oli Jasu.