maanantaina, toukokuuta 05, 2008

Vapun jälkeen

Vajaan viikon tauko bloggailussa takana enkä saanut oikein mitään neulottua aikaiseksi - no, hienot kevätsäät toki aiheutti sen että mökillä oli muutakin tekemistä kuin neuloa. Tai olisi kyllä ollut kiva vain lojua ulkosalla puikot kilisten, mutta kevättyöt kutsui niin kovasti ettei voinut olla aloillaan:-)

Askartelin myös pajuista erilaisia aitarakennelmia, mutta unohdin kuvata niitä, joten niistä ei nyt tällä kertaa ole kuvaa. Kiva niitä kyllä oli tehdä!

Lisäksi lankojen värjäystouhutkin houkutteli kovasti, mutta ukonilma esti ne aikomukset. Olin jo vyyhtinyt lankoja valmiiksi ja olin aikonut käyttää pakkasesta vanhat seitikit, mutta kaukaa alkoi kuulua sellainen jylinä, ettei huvittanut viedä keitoksia ulkosalle. Ehkä toisella kerralla sitten:-)

Tein lomalla myös kivoja lankalöytöjä kirpparilta: Vuorelman Konevillalankaa, joka oli mielettömän pehmeää ja tosi ohutta, ihanaa huivilangaksi. Aion värjätä sen, onneksi se oli valkoista! Toinen löytö oli Schachenmayrin Rheuma Thermal Wollea, joka myös käy värjättäväksi, se kun oli luonnonvalkoista. Molemmat löydöt eurolla, joten ei ollut paha hinta!! Riittääköhän yksi kerä Rheuma Wollea aikuisen sukkiin??

No, on minulla jotain neulottuakin:


Ullaa varten kiva sukkamalli, mutta tästä ei vielä sen enempää, paitsi tärkeimmät faktat:

Harmaat sukat
Malli
: oma
Lanka: Novita Nalle, vaalean harmaa
Puikot: 3,5 mm

Ja nämä pikku tossukat, jotka ovat Venla-keräykseen menossa:

Tossukat
Malli: Kirjasta Socks, socks, socks
Lanka: Novita Nalle Colori, 34 g
Puikot: 3, 5 mm

Nyt pitäisi saada uusi pitsineuletakki valmiiksi, kun kerran kesäkin tuli. Vai onko nyt jo kesä?:-) Ainakin pääskytkin jo tulivat mökillemme, joten eikös se kesä ole!?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nice socks you have knit.