torstaina, huhtikuuta 10, 2008

Neuleohjeita talteen

Täällä ahkeroidaan neuleohjeita kirjoitellessa (seuraavaan Ullaan), yhtään en ole edes ehtinyt tänään neuloa! Kyllä tämäkin työstä käy, vaikka kivaa onkin;-)

Tässä keväistä vihreyttä ikkunalaudaltani: tykkään kasvattaa ja syödä herkullisia herneenversoja (ei niitä kaupasta kannata ostaa kun voi itsekin kasvattaa!), kasvavatkin tosi nopeasti tähän aikaan vuodesta:


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin olet saanut herneet kasvamaan, samoin siskoni. Minäkin tuikkasin niitä tulemaan, vaan taisivat mennä liian syvälle. Muutama hassu vaan nousi pintaan. Täytynee kokeilla uudestaan...

Anonyymi kirjoitti...

Olen ihaillen lukenut jo pidemmän aikaa blogiasi. Kauniita neuleita ja erittäin ystävällistä jakaa ne myös muille. Tässä iso virtuaalihali kiitokseksi!

Saanko kysyä? Minulla on tuommoista Kitteniä pikkuisen vahvempaa Italiasta tuotua liukuvärjättyä mohairlankaa, en minä näistä paksuuksista mitään ymmärrä - tai siis tavoista ilmoittaa niitä joillain yksiköillä. Ihmettelen, mikä huivimalli semmoiselle langalle olisi omiaan, tämmöinen paluuneuloja kun olen, en oikein osaa itse arvioida.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä herneitä sulla on tuossa, sokeriherneitä vai jotain muuta?

Pia Tuononen kirjoitti...

Tiina: kiitos:-) Ja tuosta langasta sen verran että vaikea sanoa näkemättä lankaa, mutta yleissääntönä olen pitänyt sellaista, että jos lanka on kovin kirjavaa eli pätkävärjättyä tai tai liukuvärjättyäkin tai hapsu-mohair-ym. lankaa, niin silloin malli voi olla aika yksinkertainenkin (esim. Annen Revontuli-huivi )

ja yksivärisissä taas monimutkainenkin pitsineulos on edukseen!

Anonyymi: herneet on ihan niitä tavallisia "hernekeittoherneitä" eli kuivattuja puolen kilon pusseissa myytäviä! Hyvin kasvavat! Niitä itse asiassa laitan aina kasvimaallekin kun haluan että herneitä on kesällä paljon ja siemenpussien koot nyt on mitä on, eli eihän ne mihinkään riitä:-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti herneen kasvatus vinkistä!
Yhdyn Tiinan kommenttiin- olet ystävällinen jakamalla ohjeita kaikille.
Taas itsellä yks Sun suunnittelema "luomus"tulossa;)
Ihailen myös sitä kuinka taitava ja nopea neuloja olet, jatkuvasti jotain uutta taidokasta;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!! Panin jo Revontulet puikoille ja hyvältä näyttää!

Tupuna kirjoitti...

Heippa!
Ohjettasi olen käyttänyt Ranskanpastillihuivin merkeissä, kiitos:-)
Resorissa on kuva siitä!