torstaina, huhtikuuta 03, 2008

Mystic Light-kiemuroita

Tämä oli pakko tehdä valmiiksi, sen verran paljon se häiritsi keskeneräisten töiden laatikossa. Ja pitää nyt pipo tehdä valmiiksi niin kauan kun on vielä edes vähän lunta maassa:-)


Cousteau-pipo
Malli: täältä, tosin muuntelin vähän eikä kavennukset ole ihan niin kuin ohjeessa
Lanka: Novita Marimba, musta + Zitron Trekking Pro Natura, ruskeankirjava (arvostelu Ullassa)
Puikot: 3,5 mm


Ja tässä uusi huivintekeleeni, Mystic Light-huivi, joka on nyt muutaman kerroksen verran aloitettu, mutta en vaan ole varma tykkäänkö vai en! Tai siis tykkään siitä mitä siitä on tulossa, mutta en tykkää reunojen palmikoista kun ne tuntuu niin hitailta tehdä vaikka teenkin ne ilman palmikkopuikkoja.

Huivintekele nyt odottelee sitä että tuleeko siitä huivi vai ei! Voisin ehkä purkaa ja tehdä muuten niin kuin ohjeessa mutta reunoihin tavallisemmat ainaoikein reunukset, mutta en ole oikein varma siitäkään ratkaisusta, jos jatkossa tuleekin jotain mikä liittyy noihin reunapalmikoihin ja sitten tulee ongelmia... Tiedän vaan että jos jatkan reunapalmikoiden kera, huivilla on suuri vaara ufoutua pitkäksi aikaa. Pohdintaan siis ainakin viikonlopun ajaksi:-)

Tämä toinen tekele on huomattavasti kivuttomampi:


Ihanaa keväänvihreää huivia, SNY:ni antamasta Vuorelman Vetosta, on muuten ihana lanka! Aika samanoloista neuloa kuin Pirtin Kehräämön kampavillalanka. Mallikuvio on ehkä tuttu joillekin, mutta en kerro enempää;-)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mie oottelen pari viikkoa lisää noita Mystic Lightin ohjepaljastuksia ja katson sitten kiinnostaako malli. Ihan kivalta näyttää tähän mennessä.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on nyt tuo Mystic Light-huivi melkein valmis kakkoskaavionkin osalta ja oon tykänny tosi paljon noista palmikkoreunuksista! Teen nuo palmikot näin ilman apupuikkoa: http://bagateller.tripod.com/tips/cable.html
Helppoa mun mielestä eikä aikaa mee paljoakaan noihin kiepautuksiin.. Katja

Tupuna kirjoitti...

Sulla on monta rautaa tulessa:)....
Mikä malli on tuossa vihreässä huivissa? Täytyisi tehdä joku keväinen huivi, mutta malli ja lankakin vielä vaiheessa:)

Pia Tuononen kirjoitti...

tupuna: no joo, vihreän huivin malli on sama kuin Tulppaani-huivissa mutta suorakaide, mutta tarkempaa tietoa ehkä seuraavassa Ullassa;-)

anonyymi: minäkin teen palmikot ilman apupuikkoa mutta vähän eri tavalla kuin tuossa, mutta silti se tuntuu vaivalloiselta. Mutta ehkä siihen tottuu, katsotaan nyt:-)

TiinaR kirjoitti...

Kivannäköinen huivi tulossa!

Anonyymi kirjoitti...

Hauskannäköisiä huiveja tulossa. Sielläkö on vielä vähän lunta, täällä on jo ihan kevät. Juuri postasin pihan kevätkuvia. :o)