maanantaina, huhtikuuta 07, 2008

Mystic-koukussa

Koukkuunhan minä siihen Mystic-huiviin sitten jäin! Neuloin sitä "kokeeksi" lauantaina ja sitten oli vielä pakko neuloa vielä sunnuntainakin... ja nyt on eka vihje neulottu loppuun. Tokan vihjeenkin voisi neuloa vaikka saman tien, mutta ainoa mikä harmittaa on langanvalintani:-/ Se on tummaa eikä kuviot oikein erotu kuin valoa vasten - mitä tehdä huivilla jota pitää katsoa valoa vasten?;-)Mutta en lopeta kesken, en keksi tuosta langasta mitään muutakaan, joten lähinnä se on sellainen langantuhoamisprojekti. Uskoisin kyllä että jollain vaalealla langalla huivi olisi paljon kauniimpi! Lanka on siis Kestovaippakaupan liukuvärjättyä lankaa, netissä lanka näytti aikoinaan kauniimmalta, mutta nyt neuloessa väriä ei vaan tunnu löytyvän. Mutta onhan tuossa vielä väriä tulossa kunhan jaksaa neuloa etennpäin, kuten kuvasta näkyy, punaista!


Toinen pitsihuivi jäi hetkeksi odottamaan kun lanka loppui kesken:-( Tilasin kyllä Vuorelmalta uutta mutta menee siinä muutama päivä ennen kuin lankavyyhti saapuu!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienolta näyttää Mysticin alku! Tosiaan ryhmän kuvasivuilla vaaleat langat on näyttäneet ihanilta huivissa, mutta ei vielä heitetä kirvestä kaivoon saatikka puikkoja sahanpuruihin!

Minulla tuo Mysticin alku odottaa että saan aiemman mysticin pois puikoilta. Oma lankavalintani menee virolaisten liukuvärjättyjen puolelle, joten saa nähä kuin mun käy! Kiva seurata miten sinä edistyt! Perässä tullaan!

Villasukka kirjoitti...

Kiva kuulla, että on koukuttava ohje, ehkä minäkin kerkiän omani joskus aloittamaan.