maanantaina, huhtikuuta 21, 2008

Neulelomalaisena

Pieni neulontaloma mökillä teki hyvää, ja kevätkin eteni vauhdilla sinä aikana! Mökin pihalla olevat krookukset jaksavat aina ilahduttaa väriloistollaan:


Tein "lomani" aikana paljon kaikkia pikkuprojekteja (neule-), eikä kaikkia voi edes vielä näyttää, mutta tässä jotain valmistuneita. Neuloin itselleni Ruskahuivin pariksi käsineet samasta langasta, ja tuli oikein kivat. Juuri sellaiset joita voi nyt käyttää viileinä aamuina.

Palmikkokäsineet

Malli: oma, muuten peruskäsine, mutta kiilapeukalo sekä yksi palmikko käden päällä
Lanka: virolainen liukuvärjätty
Puikot: 2,5 mm (halusin tiiviit käsineet!)
Muuta: palmikko näyttää samanlaiselta kuin Ruskakäsineissä, mutta on yksinkertaisempi.


Myös toinen kappale Tulppaanihuiveja valmistui ja pääsi kuvattavaksi, nyt vaaleanpunainen ja huomattavasti pienempi. Ohuempi lanka sai aikaan pitsisemmän lopputuloksen ja tykkään tästä kovasti!


Tulppaani-huivi

Malli: oma, ohje tulossa Ullaan
Lanka: Teeteen Kamena, vaaleanpunainen
Puikot: 3,5 mm
Neuloin myös kaksi samanlaista Kruunupipoa, toisen omalle naperolle ja toinen meni lahjaksi. Tämä on nyt sellainen 2,5 - 3 vuotiaan koko, ja ajattelin että sen ohjeenkin voisi laittaa jonnekin näytille, koska se Ullan versio on pienemmän lapsen koko.Ja sitten: kotona odottikin ihana neulekirjayllätys - eli AdLibriksen tilaus oli tullut ja pääsin heti kotiin tultua niitä hypistelemään:-)


Vielä en osaa sanoa mitään muuta näistä kirjoista, kuin että tuo Big Book of Knitting Stitch Patterns näytti kaikista parhaimmalta ensivilkaisulta:-)

1 kommentti:

Hidiisi kirjoitti...

Hei!

Laittaisitko tänne ohjeet tuohon suurempaan pipoon, teen parhaillaan sukulaistytöille Kruunupipoja kesäksi. Keskimmäiselle on tuo Ullan koko sopiva, mutta Isosiskolle ja Vaavitytölle (synt. maaliskuussa) en osaa arviosta tehdä. Miten olis vauvamallikin? Ullanhan on 1-2vuotiaalle.

Etukäteen kiitos!
Katri