torstaina, toukokuuta 08, 2008

Kaksi valmista!

Edit: askarteluja lopussa.

No, eihän se valokuvaaminen onnistu, tai meni samoin kuin uudessa Libero-mainoksessa (=> seuraa muotikuvausta):-) Joten tässä tunika/mekko ilman naperoa;-)Samostunika/mekko, koko 104 cm
Malli: Samostunika
Lanka: Novita Samos Lollipop
Puikot: 4 mm

Kokeilin myös pitkästä aikaa Bluebell-pipoa, tällä kertaa keltaisena ja olipas kiva sitä neuloa!Keltainen Bluebell-kellohattu
Malli: oma (ohje)
Lanka: Novita Tennessee
Puikot: 3,5 mm


Unohdin ihan näyttää uusimman askarteluni: innostuin ikkunoita siivotessa rakentamaan ikkunan väliin taas jotain pientä kun talvellakin siinä oli jäkälää ja muita koristeita. Nyt kesäisempi maisema:
Tämä on ikkunan toisessa reunassa, joka on nyt suunnilleen valmis. Toinen reuna on vielä vaiheessaan, joten sen näytän myöhemmin.Tuo pikku mökki on Tiimarin valikoimista, maalasin sen itse maalaishenkiseksi. Kukkaruukut on myös Tiimarista ja maalasin ne myös niin, että ne näyttää oikeilta saviruukuilta ja kukkaset väkersin itse ruukkuun. Siinä olikin suurin työ, kun ne on ihan pikkutarvaroistaa koottu. Eli kukissa on käytetty paljetteja ja kukkien heteitä, jotka on maalattu punaisiksi ja lehdissä on käytetty ohutta metallilankaa, maalarinteippiä ja vihreää akryylimaalia. Löysin ohjeen jostain netistä mutten nyt löydä sitä enää uudelleen. Kukkien varsien ympärille on pyöritelty vähän talouspaperia ja liimattu ruukun sisälle ja lopuksi pinnalle liimaa ja siihen kiinni vähän kahvinporoja mullaksi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, se lapsikuvaaminen on tosiaan ihan oma lajinsa :).
Tunikasta tuli tosi nätti, kauniin reunapitsin olet valinnut!
Toivottavasti tunika/mekko on sopiva käyttäjälleen :).

Koukkuhelmi kirjoitti...

Hei, tämä ikkunakoristelu on tosi hauska! Ja olet jaksanut pipertää :-)

satumh kirjoitti...

voikun ihanat ikkunakoristelut sulla taas! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Matleena kirjoitti...

Oi kun olet tehnyt soman asetelman ikkunaasi! Kova työ on ollut pipertäessä varsinkin kukkien kanssa. Mutta sitä on ilo katsella.