maanantaina, toukokuuta 19, 2008

Pitsineule jatkuu ja jatkuu...

Koko viikonlopun tappelin sen pitsitakkini kanssa ja vieläkin se jatkuu... Luulin jo saaneeni sen valmiiksi, mutta kovasti neuletta sovitellessa alkoi tuntua että kaula-aukko on sittenkin liian pieni. Tosin neuletakissa se ei ole niin iso ongelma kuin puserossa, etenkin kun varmaan pidän takkia aika paljon aukikin, mutta silti: alkoi tuntua etten ole tyytyväinen vieläkään!

Purin nyt muutaman mallikerran vielä yläosaa ja lopetan muutaman kerroksen jälkeen (tuntuu että tämä neule on minulla koko ajan käsissä...). Ja sitten saa sen takin neulomisosuus olla. Sitten on vielä lankojen päättely, mitä nyt ei ole paljon koska saumoja ei ole kuin sivusaumat ja ne on jo ommeltu ja kerätkin oli 100 g keriä.

Mutta lopuksi on edessä vielä se haastavin osuus, eli aion värjätä takin!! Väri on vielä arvoitus, mutta eiköhän se kaupassa värihyllyn luona hahmotu. Tiesin koko ajan neuloessa ettei siitä tule valkoista, koska haluan siitä arkisen käyttöneuletakin kesäksi ja jos se on valkoinen, sitä ei tule pidettyä. Ja minulla on kuitenkin jo toinen valkoinen kesäpitsitakki.

Mutta jottei tule ihan kuvaton postaus, tässä mitä muuta olen tehnyt: olen sipsutellut kameran edessä ja kuvannut jo jonkin aikaa sitten valmistuneita sukkiani ja yrittänyt saada Ulla-kelpoisia kuvia. Ohje siis tulossa Ullaan!

Mielessä vilkkuu jo seuraava neuletyö, se on itse asiassa ollut jo hautumassa mielessä pitkään, mutta kun näin vielä Terhin Cloud Boleron ja myös Jatan, tiedän että tämän boleron haluan! Mutta mikä lanka?? Ohjeen lanka on aika paksua mutten kesäksi halua paksua... pitää siis vielä suunnitella:-)


5 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Ihanat sukat!

Anonyymi kirjoitti...

Tuleva bolero jäi vielä arvoitukseksi, kun kuva ei auennut, jään siis kiinnostuneena katsannolle ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kivat sukat, jään innolla odottelemaan niiden ohjetta! Lankakin pääsi tänään perille uuteen kotiin, kiitos sinulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sukat ovat ihanat..jään odottamaan , että ohje tule Ulla-neuleeseen.:)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniit, milloin pääsee tekemään!!!????