keskiviikkona, toukokuuta 21, 2008

Värillisiä ajatuksia

Tänään kävin hakemassa Anttilasta Dylon-väriä pitsineuleen värjäystä varten ja päädyin oliivinvihreään, koska uskoisin että se väri olisi mahdollisimman monikäyttöinen muuhun vaatetukseeni sovitettuna. Lisäksi sen verran tumma väri että sopisi myös hiekkalaatikon reunalla käytettäväksi.

Mutta - mutta! Sain värihyllyn luon kuningasajatuksen värjäämiseen liittyen, itse asiassa uskon että siihen vaikutti edellisen postauksen kommenttien joukossa oleva mammaliinin kommentti, että voisin värjätä neuleen vasta jonkin aikaa neuletta käytettyäni. Idea jäi hautumaan ja keksin, että miksen voisikin värjätä sitä vanhaa pitsineulettani ja jättääkin tämän uuden valkoiseksi. Tarkoitushan oli saada sekä värillinen että valkoinen pitsineuletakki ja olisihan järkevää värjätä se vanha, joka ei ehkä olekaan enää niin valkoinen! Ja jos värjäyskin vähän epäonnistuu niin vanhan värjääminen ei tunnu niin riskipeliltä:-) Tämän idean toteutus on kuitenkin vielä edessä, todennäköisesti värjään huomenna, kunhan vain tutkin miten värjäys tapahtuu uudessa pesukoneessamme...

Nyt puikoilla on pikkuvälipalaneule: sukat itselle riemunkirjavin värein. Koko ajan neuloessa pohdin onko tämä lanka kaunista vai sittenkin rumasukkaehdokas... Ehkä se selviää kunhan sukat ovat valmiit:-) Hassua muuten että bloggasin kyseisen lankaostokseni lähes tarkalleen vuosi sitten, kauan tuokin kerä odotti puikoille pääsyään!

Urban Arankin muuten eteni eilen yllättäen muutaman kerroksen, kurinalaisuus siis jatkuu jossain määrin... Olisi ihana saada neule valmiiksi kesän aikana!!


4 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Varmaan hyvä ajatus värjätä ensin se entinen.
Tosi kaunis on pitsitakkisi:)

tuijam kirjoitti...

Minusta tuo sukkalanka on kirjavuudessaan upeaa, juuri minun makuuni!

Taija kirjoitti...

Hauska idea värjätä vanha nyt!

Toi lankahan on ihan söpöä, varsinkin noi raidat. Noi neliömäiset pystyraidat voisi oikeuttaa ei-niin-kauniin-langan kisaan :), mutta niitä on niin vähän suhteessa oikeisiin raitoihin, että ei taida mennä läpi :)

Anonyymi kirjoitti...

Myös minun makuuni on tuo lanka. Tuollaiset iloiset ja pirteät sukat jalassa ei varmaan voi olla pahalla tuulella lainkaan? :)