keskiviikkona, toukokuuta 14, 2008

Ihana paketti saapui!

Voitin Tiinan blogiarpajaisissa jo aikoja sitten, mutta nyt vasta paketti tuli perille, paketin ilmoituslappu oli seikkaillut missä sattuu! Mutta: langat on aivan ihanat, laatulangoiksi luokittelisin nuo. Ovat nimittäin vanhaa Novitan merino-Woolia, ja muutenkin tuollaiset monikäyttöiset ohuehkot langat kyllä aina löytää paikkansa, etenkin kun tuosta määrästä jo sellaisenaan saa vaikka naperolle ensi talveksi kivan villapuseron.Lisäksi paketissa oli itsetehtyjä silmukkamerkkejä (joita minä en todellakaan osaa itse tehdä, olen kokeillut!!) ja ihana itsetehty kännykkäkoru. Se pääsi heti omalle paikalleen, ihana pieni enkeli, sopii hyvin puhelimeeni:


Olen Blogilistan uudistuksen myötä löytänyt uuden tavan seurata neuleblogeja, eli Bloglinesin, joka tuntuu sujuvan paljon mukavammin ja etenkin kivaa on se, että sinne saa ulkolaiset neuleblogit samalle listalle! Blogilistaa en ole pahemmin käyttänyt enää mutta olen pitänyt blogini kuitenkin siellä. Katsoin huvikseni omaa stastiikkaa sieltä ja menee aika hyvin;-) vai mitä (no ei tämä blogi nyt mikään kymmenes sentään voi olla):

Statistiikkaa
Sijoitus luetuimmat-listalla 10 (noussut sijalta 930)
Tilaajia 412
Lukijoita viikossa 1946
Kuumuus 88.3°
Avainsanat
askartelu
neuleblogi
neulominen
neulonta
Kanavat
Käsityöt, kädentaidot, askartelu

Avainsanat ja kanavatkin on ihan oikein, kun monillahan ne on olleet mitä kummallisimpia!

Lankoja on vielä myynnissä ja toinen kirjakin on vapaana jos jotain kiinnostaa ostaa!

Mitään kiinnostavaa neulottavaa ei ole näyttää, kun edelleen neulon sitä valkoista pitsitakkia. Hihat purin eilen kokonaan kun en ollut tyytyväinen silmukoiden lisäyksiin - perfetionisti, minäkö?? Mutta eiköhän takki valmistu sitten joskus kun kesä tulee, nytkin taas sataa räntää! Pientä neulepläähiä havaittavissa, mutta onneksi sitä näyttää olevan muillakin...

2 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Hyvän paketin olet saanut:)

Tiina kirjoitti...

Jo oli aikakin tuon paketin saapua perille. Hyvä että oli mieluisa.

Hyvää kevään jatkoa!