perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Arvonnan voittaja ja äänestyksen tulokset

Olipahan urakka laskea kaikki nuo eri neulemalleille annetut äänet! Ensinnäkin äänestäjiä oli niin paljon (siitä tietysti kiitos kaikille kommentoijille!) ja lisäksi jotkut olivat käyttäneet useamman kuin yhden äänen, mikä aiheutti sen, että jokainen kommentti oli laskiessa luettava tarkkaan;-) Otin kuitenkin kaikki äänet huomioon, eli jos kommentissa oli useampi ääni, laitoin pisteen kullekin äänestetylle mallille. Ja tulos näyttää tältä:

Ääniä kertyi:
Holvit-huivi 27
Ruskahuivi 21
Ruskakäsineet 18
Tulppaanihuivi (kolmio) 14
Koiranputkisukat 14
Rose ja Bluebell-pipot 10
Muut sai alle 10 ääntä, mutta mukavaa oli että melkein jokainen malli sai ainakin yhden äänen:-)!

Kiitokset kaikille mallejani äänestäneille, oli kiva lukea mitä mieltä olette suunnittelemistani malleista, se myös antaa minulle vinkkejä siitä, mitä kannattaa suunnitella. Mukavaa oli myös huomata miten paljon kommentteja noin lyhyessä ajassa tuli: lukijoita minulla siis on, vaikkei kommentteja aina niin tulisikaan. Ja se on ihan ymmärrettävää, itsekin olen tosi laiska kirjoittamaan kommentteja neuleblogeihin, vaikka näkisin kuinka ihania juttuja:-)

Mutta sitten vielä lopuksi arvonnan voittaja...
Satunnaisotannalla laskettuna hän on Markka!!! Laitako minulle meiliä, niin saan osoitteesi ja voin laittaa postia tulemaan! meilini: piatuononen at yahoo piste com

4 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain :)

Pia Tuononen kirjoitti...

Miia-Rebekka: en löytänyt Sinisalo-blogistasi ainakaan mitään... kai? Enkä päässyt sisään Mullinmallin-blogiin. Mistähän on kyse?:-)

Miia-Rebekka kirjoitti...

Se löytyy täältä http://miiarebekka.blogspot.com/
Mulla kun noita blogeja riittää *nolotus*

Markka kirjoitti...

Paketti tuli eilen perille, kiitos kaunis!
Aivan mahtava, hehkuttelen kohta blogissakin.