perjantaina, tammikuuta 30, 2009

Blogimuutto

... ja mistä ihmeestä onkaan kyse??

Tämä blogi on nyt tullut tiensä päähän ja tämä on viimeinen päivitys tässä blogissa, siirryn bloggaamaan muualle - mutta minne? Tuttu pöllö houkutteli minut siirtymään muualle... Siis tänne! Tosin siellä ei ole vielä mitään, mutta tulossa on;-) Tulkaa ihmeessä perässä, eli kaikki vakituiset lukijat, satunnaiset lukijat ja kaikki siltä väliltä, olette tervetulleita lukemaan blogiani siellä. Osoite siis vain vaihtuu, samat neulekuviot jatkuvat. Tämä blogi säilyy arkistona, mutta päivityksiä ei tule tänne enää.

Tapaamme siis täällä:-)

6 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Luulin että ongelma oli tekniikan pettäminen (hyvä etten usuttanut ketään auttamaan) mutta kyse olikin ihan muusta.

tuijam kirjoitti...

Oletko ihan varma muutosta? Muistuu mieleen yksi suosikkini, joka kävi maikkarin bloggaajana, mutta palasi onneksi takaisin. Koska maikkarilla meno todellakin mainosmaista.. Maikkarin sivuilla olevassa blogissa on paljon ylimääräistä krääsää ja mainoslinkkejä sivulla, bling bling mainoksia ja muuta sälää. Rauhallisempaan menoon tottunutta käsitöiden ystävää ne rassaavat.

Onnea kuitenkin uuteen blogiisi, toivottavasti siitä tulee juuri sellainen kuin itse toivot ja viihdyt. Sehän on bloggaamisessa tärkeintä. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

No voi harmistus sanon minäkin. Mutta Onnea siltikin uuteen osoitteeseen, vaikken aiokaan tulla sinne mainoksia katselemaan.

Teija

Anonyymi kirjoitti...

TuijaM on oikeassa; bloggaamisessahan oma ilo on tärkeintä! Onnea siis uuteen osoitteeseen.

Minunkin osaltani tosin jää kirjanmerkit päivittämättä, mutta osaan varmasti nauttia tästä "arkistostakin" vielä pitkään. Harmi että ensimmäiset kommentit ovat tällaisia, jospa joku pian pelastaisi...

Tiina

seijap kirjoitti...

Saatko sieltä liitetyksi itsesi blogilistalle?
Huomaan, että muisti on lyhyt jos ei blogilista muistuta päivityksistä. Niin mielelläni sinun tekemisiäsi seuraisin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, voisitko muuttaa tämän osoitteen blogilistalle, niin tulisi jatkossakin seurattua juttujasi?