perjantaina, tammikuuta 23, 2009

Uudet villikset

Napero sai uudet villikset, mutta vaikka kuinka yritin, minä en saanut niistä kunnon kuvaa edestäpäin;-) No, oikeasti villikset on samanlaiset edestä ja takaa, että eiköhän tuo takaapäin otettu kuvakin kerro tarpeeksi.Villahousut
Malli: oma
Lanka: Cervinia Calzetteria
Puikot: 3,5 mm

Villiksissä on paljon kasvunvaraa ihan tarkoituksella, etenkin pituussuunnassa, kun tein reilut käänteet puntteihin. Leveyssuunnassa on myös kasvunvaraa kun joustinneulos antaa myöten aika kivasti:-)

Cervinia Calzetteriaa on vieläkin jäljellä (kilosta riittää pitkälle) ja taidanpa kehitellä siitä vielä villiksiin sopivan puseron, sillä huomasin että kaikki naperon villapuserot alkaa näyttää aika niukkalinjaisilta ja lyhyiltä;-) Mutta onneksi pieniä villapuseroita neuloo ihan mielellään!

Uuden kirjoneuleenkin suunnittelu jatkuu taustalla, kerron siitä kyllä kun on jotain konkreettista näytettävää, värit eivät vain suostu nyt asettumaan mitenkään harmoniseen järjestykseen...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Jossain vaiheessahan mietit uuden neulemallin kehittelyä, ja siihen liittyykin tämä nöyrä pyyntöni: voisitko suunnitella (tai antaa vinkin, mistä löytyy ohje) helpon kolmiohuivin? Olen vasta-aloittanut (villasukkia on syntynyt muutamat jo, samoin lapasia, muttei sen enempää) 14-vuotias neulojan alku, ja luen innolla blogiasi (ihan totta, en imartele!). Neulot niin kaunnita ja kirjoitatkin hyvin!
Kiitos jos pystyt toteuttamaan edes linnkkitoiveeni!! <3 Kaisa

Pia Tuononen kirjoitti...

Kaisa: Kiitos vinkistä helpon kolmiohuivin suhteen. Voisin sellaisen vaikka suunnitellakin seuraavaksi:-) Muistelen että jossain Novita-lehdessäkin olisi ollut helpohko kolmiohuivi, ainakin Talvi2008-numerossa näyttää olevan yksi helpon näköinen, sitten Ullassa ollut tosi suosittu Fifi-huivi (löytyy googlella vaikka tuolla nimellä). Niistä voisi ehkä aloittaa:-)