perjantaina, tammikuuta 09, 2009

BSJ:n ohje?

Tietääkö kukaan mistä kannattaisi hankkia Zimmermannin Baby Surprise Jacketin ohje, en oikein Ravelryn kauttakaan viisastunut asiasta. Näytti, että ohje on kyllä The Opinionated Knitter-kirjassa, mutta ainakin kotimaisista kirjakaupoista en kirjaa löytänyt: Adlibriksessä näytti olevan loppu. Enkä nyt muutenkaan koko kirjaa tarvitsisi, vain sen BSJ:n ohjeen. Jostain löysin vinkin että Garnkorgista saisi ohjeen, mutta en kyllä sieltäkään sitä tilausmahdollisuutta löytänyt.

9 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Jos hatara pääni ei muista väärin, se on ollut parin vuoden takaisessa VK:ssa tai IK:ssa. ( mulla ei ole oikein arkistot ajan tasalla :D ) Mutta ravelryn oli..
http://www.ravelry.com/patterns/library/ezs-surplice-baby-jacket

Villasukka kirjoitti...

Itse tilasin aikoinaan tuolta Garnkorgenista, mutta eipä siellä näyttänyt enää olevan kuin aikuisversio (jota aloin heti himoitsemaan!). Jos et mistään löydä, voin lähettää spostilla.
woollyvilla @ yahoo. co. uk

Hanna kirjoitti...

Minä ostin oman ohjeeni aikanaan (reilu vuosi sitten) Garnkorgenista, mutta tällä hetkellä heillä ei sitä näytä olevan.

Löysin Euroopasta tällaisen kaupan, joka myy Zimmermannin spun outeja:

http://www.knitncaboodle.co.uk/acatalog/Elizabeth_Zimmermann.html

Lotta kirjoitti...

KnitWikistä löytyy, http://www.knitting-and.com/wiki/Baby_Surprise_Jacket

En tiiä, miten toi rivitti ton linkin, mutta googlaamalla KnitWiki toi oli toinen linkki. Toivottavasti löydät perille :).

Pitsineule kirjoitti...

Se on myös kirjassa Knitting Workshop jonka taitaa saada halvimmalla amazon.com-ista. En tiedä saako pelkkää ohjetta mistään. Itse suosittelen knitting workshoppia lämmöllä, siellä on myös joukko muita ihania ohjeita, kuten the hybrid sweater.

Linnea kirjoitti...

Minä olen yrittänyt metsästää samaa ohjetta koko viime viikon. Ja ne kirjat on joko lopussa tai maksaa yli 30 puntaa *polkee jalkaa*

Suunnittelin jo sieluni myymistä, että saisin ohjeen...

Anonyymi kirjoitti...

Garnstudiolla on vähän sinnepäin malli ilmatteeksi,

Pia Tuononen kirjoitti...

Kiitos kaikille avuliaille neulojille, BSJ:n ohje on nyt saatu:-)

Reetta kirjoitti...

Hei villapallo! Sinulla on hieno blogi! Sitä mulla vaan oli että käy kattomassa: www.redanblogi.blogspot.com ja huomaat mikä mättää... niin ne sivuelementit on mulla siinä ylhäällä. Ne saa myös alas mutta ei sivulle. Olen jo käynyt muokkaamassa ja sieltä ulkoasu ja sitten sivuelementit, ja olen pistänyt ne sinne sivuun mutta se ei mene siihen! Voitko auttaa? (mieluiten sillälailla että kommentoisit minun blogiini ohjeet. Kiitos jo etukäteen!