perjantaina, kesäkuuta 27, 2014

Pinnityyny

Ompelin vielä vähän lisää! Lainasin innoissani kirjastosta Mekkotehdas-kirjan aikomuksena ommella siitä jonkin kivan mekon tytölleni kesäksi. No, sen kirjan kaavojen koot ei riittäneetkään 8-vuotiaan kokoon. Selailin kirjaa kuitenkin tarkemmin ja  löysin sieltä jotain muuta ommeltavaa!  

Siis pinnityynyn! Loistava idea ja uskon että tämä toimii! Meillä on aina pinnit hukassa ja lojuvat jossain teillä tietymättömillä, joten tämä idea tuli kyllä tarpeeseen.


Nopea pieni ja helppo ompelutyö ja kiva lopputulos!

Kirjakin on aivan ihana fiilistelykirja, tosin onhan se vähän kurjaa huomata, että oma tytär on jo ohittanut tuollaisen söpöstely-mekkoiän :-( Tuollaisia mekkoja pitäisi olla ainakin 160-senttisille saakka! (En nyt purnaa tämän enempää siitä miksei 140-senttiselle löydy kivoja mekkoja kaupasta (siis oikeita mekkoja, sellaisia Onneli&Anneli-mekkoja) mutta kun kaavoissakin koot loppuu tuossa vaiheessa, niin kyllä alkaa kenkuttaa...) 


2 kommenttia:

Tiia N kirjoitti...

Tosi mainio idea tuo pinnityyny! Ja kivan olet saanut aikaiseksi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva pinnityyny!

Sitten kun/jos sulla tulee kässöissä joku väli, no eihän niitä tahdo tulla mutta JOS tulee, niin lupaatko pohtia sitä Mungoannan neulepantaa, mistä lähetin joskus kuvan, kun en saanut siitä tolkkua, vaikka luulin saavani kunhan aloitan vaan.

t. Heidi