torstaina, syyskuuta 13, 2007

Sinistä ruskaa;-)

Kokeilin vielä omaa neuleohjettani ja tein toiset käsineet itselleni ja nyt käsinevalikoimani on jo riittävä, voisin seuraavaksi siirtyä vaikka sukkien pariin. Minulta on tuo sukkasadon kasvatus jäänyt vielä vasta suunnitteluvaiheeseen...

Ruskakäsineet
Malli: oma
Lanka: Novita Florica 50 g, farkkusininen
Puikot: 3 mm
Muuta: Lanka riitti taas juuri ja juuri, eli jos on vähänkään pitkät sormet, kannattaa varautua kahdella kerällä Floricaa:-) Tai ainakin tehdä pari kerrosta lyhyemmät varret!

Mystery Stole pääsi nyt purkuun minun osaltani (olihan se jo tarpeeksi kauan puikoilla keskeneräisenä), malli ei vaan miellyttänyt ollenkaan, vaikka kauniita versioita olen kyllä nähnyt netissä. Mutta minulla ei ole oikeastaan käyttöä epäsymmetriselle huiville... Kurjaa - pitää Merinosilkille keksiä sitten jotain muuta käyttöä:-/

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihanat siniset sormikkaat. Nuo oranssisetkin on kauniit, mutta sinisen ystävää nämä puhuttelevat enemmän.....ihanat!

Anonyymi kirjoitti...

No just! Kyllä olet mainio! Kuka teillä ne kotityöt tekikään? Tarvitsetko lainkaan unta?

T: salainen ihailija

Villilanka kirjoitti...

Nää on kyllä ihanat nää sormikkaat! Tekisi mieli kokeilla ohjetta, mutta kun miulla on ollut yhet sormikkaat kesken jo varmaan vuoden kun se sormien neulominen on jotenkin hankalaa... Oot todella taitava!

Pia Tuononen kirjoitti...

kiitos, ja "salaiselle ihailijalle" että eihän se koti ole ollenkaan tiptop-kunnossa, päinvastoin;-) Kotitöitä tekee onneksi mieskin ja olen kai nopea neuloja, en tiedä?:-) Joka tapauksessa näitä pikkuneuleita on kuitenkin nopea tehdä ja sormikkaat on neulottava vähän niin kuin asenteella "tämä on nyt tehtävä, en ajattele mones sormi on menossa" :-)

Anonyymi kirjoitti...

Sinut on haastettu! Ohjeet löytyy blogistani. :)

Anonyymi kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat nämä sun sormikkaat!

Anonyymi kirjoitti...

Komeet sormikkaat. Aion neuloa itselleni nämä sormikkaat. Tulostin ohjeen ja testaan toimiiko eri langalla. Olisko ollu.. juu sisusta.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kaunis kuvio noissa sormikkaissa, tuota pitää kyllä koittaa johonkin. Sormikkaita en kuitenkaan uskalla käydä tekemään, kun jää kuitenkin reikiä sormien väliin...

Pia kirjoitti...

Taitoa näpeissäsi, kurkistapa blogiini.