torstaina, syyskuuta 06, 2007

Oranssi päivä

Oranssihan on syksyn väri ja eilen sain jättiannoksen oranssia väriterapiaa kun keittelin muutaman pullollisen tyrnimehua ja jotenkin väri alkoi vaikuttaa niin että puikoille hyppäsi oranssi Florica sormikkaiden muodossa. Ajattelin tehdä ihan yksiväriset sormikkaat johon tulee jotain kivaa palmikkoa käden selkäpuolelle (palmikko on vielä hakusessa). Neulon yksinkertaisella langalla eli näistä tulisi sitten sellaiset ohuehkot syyssormikkat ruskahuivilleni kaveriksi.Ja kerrankin olen kuvani kanssa Project Spectrumin hengessä:-)
Edit: ja sainhan tänään pikkupaketinkin: tilasin ketunpäältä sormikaspuikot, kokoa 3,5 mm, eli eivät vielä näihin sormikkaisiin pääse tositoimiin, mutta seuraaviin varmasti. Yleensä käytän 3,5 mm joten siksi hankin ne nyt ensin:-)


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan väriset. Tuo mukavaa piristystä pimenevään syksyyn:)

Anonyymi kirjoitti...

Herkulliset värit! Oranssi väri tuo mieheni seurustelumme alkuajoilta jolloin hän nuorena parina ajettiin oranssilla kuplavolkkarilla! Saas nähä jos talouteen vielä sen värinen pitää hankkia vihreen ja sinisen kaveriksi ; )

Anonyymi kirjoitti...

Sattuipa hauskasti! Mullekin tuli tänään Ketunpäältä postia: 3,0 mm sormikaspuikot. :) Öööh, ja vähän muutakin...

Anonyymi kirjoitti...

Tuo tyrnin kellertävän ruskehtava oranssi on juuri se väri, jota olen pitkään haeskellut, mutten ole löytänyt mistään langasta... Minusta Floricakin oli vähän liian oranssia, vielä hippunen keltaista tarvittaisiin, jotta se olisi täydellistä! Näin sisäinen (neuroottinen) taideharrastaja minussa taas hyppää esiin, kääk!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana oranssi!
Itsellänikin muhii tuota oranssia Floricaa varastossa, mutten tiedä vielä mitä siitä syntyy, sillä sen täytyy olla jotain oikein ihanaa...

satumh kirjoitti...

oioi! todellinen väriterapiakuva! :)

Oranssi kirjoitti...

Kiitos tästä kuvasta. Henkilökohtainen lemppari. Nautin.